лихва при лизинг
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
лихва при лизинг
интерсува ме, такъв въпрос!закупих на лизинг стока от технополис, със срок на изплащане 24м.като прочетох договора ми се видя , трябва да платя огромна лихва.ако обаче си платя пресрочно например, за 12 м.ще ми се приспадне ли по малка лихва или ще си остане тази от договора? 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: лихва при лизинг
никой ли не желае да отговори? 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Ако го снимаш и постнеш тук няма ли да е по-лесно, вместо да мятаме боб?
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
Ако няма някаква промяна, по принцип (доста странен принцип) нищо няма да ти се приспадне, ако щеш и утре да отидеш, трябва да носиш цялата сума с всички лихви за 24м.
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Напиши малко цифри, дай повече информация, днес магичната ми топка не работи. 
Иначе според мен каквато сума пише, че се дължи това е. Няма как да намалее поради предсрочно погасяване.

Иначе според мен каквато сума пише, че се дължи това е. Няма как да намалее поради предсрочно погасяване.
automan написа:интерсува ме, такъв въпрос!закупих на лизинг стока от технополис, със срок на изплащане 24м.като прочетох договора ми се видя , трябва да платя огромна лихва.
Въпросът ти идва с отговора.
Прочел си договора/отговора

- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Колега на договора пише лизинга на коя фирма е "Джет Кеш, ТБИ кредит и т.н" Там имаш телефон за връзка с тях, звъниш им и те ще ти кажат какво да продиктуваш в договора и ще ти обяснят как стоят нещата с договора и дали ще има намаление. Според мен ще има но на минимални проценти!
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
В 7 дневен срок мисля че можеш да си прикратиш договора и да платиш стоката в брой. След това няма значение дали ще предплатиш или ще плащаш всеки месец.
- polovera_9n3
- Автомобил: VW POLO TDI
- Двигател: BNM 2007
Миналата година януари си купих тв на излпащане от Технополис,към Уникредит.Тв беще 1550лв, вноските бяха 11 по 155лв. Значи 155лихва-ок. След 4 месеца реших да го изплатя наведнъж, и тогава ми преизчислиха и приспаднаха лихвите до края, които бяха около 100 лв.ама ти най добре иди и ги питай
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Както е писал anonymOys има огромна разлика към кого ти е лизинга
Например към Пощенска банка за 1000лв за 12м лихвата е 120лв.

-
- Автомобил:
- Двигател:
към Дск е лизинга!
Много внимателно си прочети договора. Там са описани вноските и сроковете.
Аз съм взимал 2 телевизора на промоция "безлихвен кредит". Там обаче има една малка уловка, че първия път за всяка вноска се дължаха 30 стотинки, но втория таксата беше около 3 лева. Тези такси не са указани в договора. Само са написани начините на плащане. Можеше и през Изипей, но се дължеше още по-висока такса.
И в двата случай вноските се правеха в точно определена банка и на точно определена сметка.
Аз съм взимал 2 телевизора на промоция "безлихвен кредит". Там обаче има една малка уловка, че първия път за всяка вноска се дължаха 30 стотинки, но втория таксата беше около 3 лева. Тези такси не са указани в договора. Само са написани начините на плащане. Можеше и през Изипей, но се дължеше още по-висока такса.

И в двата случай вноските се правеха в точно определена банка и на точно определена сметка.
- TUISTERa
- Автомобил: Passat B5.5
- Двигател: AZM 2001
Здравейте, олихвяването става всеки месец. Ако към момента на плащането си изплатите вноските до края на лизинга би трябвало да ви приспаднат лихвите, които са изчислени след датата на плащане. АКО обаче сте взели безлихвен кредит то няма какво да ви приспаднат поради причината че плащате само главница през целия период :)
Интересува те главницата колко е. Гледаш нея, гледаш и лихвата за месеца и това е максималното, което би трябвало да платиш. Но някои фирми слагат наказателни лихви или други условия и може да се окаже по-голяма сумата накрая.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”