Колата вече е китосана там където имаше нужда и е изтъркана цялата. Днес ще се пръска шприца и пода ще се мине със шегрен от външната страна. Преди няколко дена купих чисто нов ляв калник, гредата на която се държи бронята и два амортисьора почти нови.
Искам да попитам след като се пръсне шприца и като изсъхне как трябва да го търкам? Със обикновенна шкурка или водна? Защото всеки ми казва различен начин. Благодаря предварително!
Предполагам вече си го изтъркал шприца. Но не е желателно да го триеш с нормална шкурка. Има един "контролен" спрей на боди който се ръси като мъх става отгоре и тогава се почва директно от най едрата водна и след това скачаш на по финни докато стане като бебешко дупе и черния контролен спрей изчезне . На местата кадето остава значи не си изправил достатачно. И използвай меко "трупче" иначе се дълбае
Здравейте колеги! Колата вече е пребоядисана. Първо я пръснахме с течен кит, след това с шприц. Купих акрилна боя по номер и преди 5 дена го пръснахме. В момента нямам много време и я сглобявам помалко. Също така занесох тавана да го претапицират. Закупих друга предна броня от колега от форума, защото старата беше напукана на много места, а и горната част (грапавата) беше в много лошо състояние. Утре ще е сглобен напълно. Ето малко снимков материал, дано да ви хареса.
Мотора е пипан. Поради тази причина сложих буст метъра. Тези дни ще сме на права генерация. Сега двигателя съм го разглобил за ремъци,за обтегача на ремъка, гарнитура на капака на клапаните и ще свалям маслената помпа, че има малък проблем
Благодаря ви колеги! По колата се работи бавно, че нямам много време. Тези дни ще кача снимки, за да видите докъде съм стигнал и да си кажете мнението.
Нека да избърша прахта от темата . Колата беше напълно сглобена. Затъмних прозорците на голфа и залепих няколко стикера. Засега само нафта сипвам, но ми се разтропа преден ляв амортисьор след като колата мина реглаж на предницата . Сега на пролет ще купувам кристални бленди, и оригинални мокетени стелки. Ето някоя снимка.