"Описанието на СД- рисийвър SANG CAS-110L е сгрешено в сайта поради проблем в системата и верните параметри на артикула са 4х15.
Ако желаете можете да върнете стоката в 14-дневен срок от датата на получаване в който и да е наш магазин.
Извиняваме се за причиненото неудобство и ви благодарим за разбирането."
Това е цитат от скоро получено писмо от продавача. Бъдете внимателни, колеги, защото това което е обявено всъщност може да се окаже невярно "поради проблем в системата". Системата им за събиране на пари обаче работи отлично. Ако си поръчал нещо онлайн вероятно имаш някаква причина да не отидеш до магазина. Оказва се обаче, че после за да върнеш сгрешената от продавача стока трябва да отидеш до магазина. Странно...
Бъдете внимателни с онлайн магазина на ТЕХНОПОЛИС
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Бъдете внимателни с онлайн магазина на ТЕХНОПОЛИС
Не виждам къде е проблема.
На всеки се случва да допусне техническа грешка.
Техен магазин е и он-лайн-а. Нищо не пречи да извикаш куриер и да го пратиш за тяхна сметка. Повярвай ми, няма да откажат приемането, щом е тяхна грешка!
Забелязали са проблема. Пуснали са уведомително писмо. Сами предлагат да ти възстановят сумата, понеже са те подвели (макар и неволно). За мен това си е лоялна практика.
Какво повече трябва да направят?
На всеки се случва да допусне техническа грешка.
Техен магазин е и он-лайн-а. Нищо не пречи да извикаш куриер и да го пратиш за тяхна сметка. Повярвай ми, няма да откажат приемането, щом е тяхна грешка!
Забелязали са проблема. Пуснали са уведомително писмо. Сами предлагат да ти възстановят сумата, понеже са те подвели (макар и неволно). За мен това си е лоялна практика.
Какво повече трябва да направят?
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Абсолютно коректни в случая.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
А на стария ми Alpine на панела пише, че е 4х45W пък в книжката е посочена RMS мощност от 4х16W при един процент кривоч. Кой лъже в случая? Tия мощности не се ли научихте, че са само с рекламна цел и защо изобщо ги гледате?
Пък и кой нормален човек си взима пеър SANG. То по-добре си купи едно зариадно за кола и слушай музика от GSM-а
Пък и кой нормален човек си взима пеър SANG. То по-добре си купи едно зариадно за кола и слушай музика от GSM-а

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
не виждам некоректно отношение 

- momcho_bg
- Автомобил: Volkswagen Passat B5.5
- Двигател: 2.5
- Контакти:
Темата може да бъде закрита. Просто исках да споделя опита си с конкретния онлайн магазин. Ако за вас е коректно, за мен не е. Не желая темата да прераства в спор - колко много са добри или колко са лоши. За мен фактите са, че имат обявени стоки с неверни характеристики, с което ме загубиха.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”