Как се прави водка от чист медецински спирт 95%
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- markoscbr
- Автомобил:
- Двигател:
Как се прави водка от чист медецински спирт 95%
здравеите момчета, нека някой който е любител на водката да ми каже как се прави в домашни условия с медецински спирт 95% искам рецепта за литар спирт но точна рецепта че изпихме всичко
благодаря

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Re: Как се прави водка от чист медецински спирт 95%
Запалете спирта, изчакайте, разредете с доматен сок и се почвайте 

-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Първо ти трябва спиртомер
без него ти трябва таблица ,за да знаеш колко да го разредиш
А ако и това нямаш на вкус 

- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Новия Цар Киро!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ще ти дам рецептата на съпругата ми за вишновка, става разкошна.
Не съм сигурен, но мисля, че някой вместо домашна ракия използваше медицински спирт.
Продукти:
вишни - колкото да напълните един три литров буркан
домашна ракия – ако имате, ако не просто ракия
около 500 г захар или колкото се побере, като редувате вишните и захарта.Когато направите веднъж вишновка, след това сами ще прецените с повече или с по-малко захар ви харесва.
ром (една бутилка)
Приготвяне:
Бабите ни са правили добре, като са си организирали живота според сезоните. Ние все имаме по-важни неща и затова все пропускаме кога зрее това или онова и после си го купуваме стерилизирано от магазина.
Ако сте си направили ликьор от зелени орехи сте видели, че цветът му е направо убийствен. Според мен може да се боядисват яйца за Великден в такава зелена отвара. И ако цветът ви е притеснил, вкусът със сигурност не е. Но за по-големите естети ще предложа невероятна вишновка вече с перфектен наситено червен цвят.
Тези вълшебни отвари се правят в стъкленици. Така че ви е необходим един голям стъклен буркан от три литра или ако нямате – няколко по-малки. Напълвате го с измитите и обезкостилкостени вишни, въпреки че в случая не е задължително.
Редите ред вишни, малко захар и така догоре. След което сипвате ракията, за да напълните буркана.
След което знаете правилото за 40-те дни. Оставяте буркана за 40 дни на тъмно и хладно място като от време на време разклащате. Ако забравите, не е болка за умиране, но е добре да си нагласите алармата да ви подсети, че то едно ли е да помните. На кой кога му приключват 40-те дни.
След като минат тези дни, прецеждате през марля и добавяте рома.
И ако сте обезкостилкостили вишните си ги запазвате за декорация на сладкиши или за пияни вишни. Ако не сте, подарявате ги на някого, на когото му мислите злото и се надявате да си счупи някой зъб. Шегичка де, ама тези, които черпят с пияни вишни никога не предупреждават и все си мисля, че нарочно го правят. А има нещастници, които наистина са си чупили зъб с подобни бонбони.
Ликьорите се водят типично женски питиета – сладки и плодови, но омайват неизбежно(ракията), точно като женската красота.
Не съм сигурен, но мисля, че някой вместо домашна ракия използваше медицински спирт.

Продукти:
вишни - колкото да напълните един три литров буркан
домашна ракия – ако имате, ако не просто ракия
около 500 г захар или колкото се побере, като редувате вишните и захарта.Когато направите веднъж вишновка, след това сами ще прецените с повече или с по-малко захар ви харесва.
ром (една бутилка)
Приготвяне:
Бабите ни са правили добре, като са си организирали живота според сезоните. Ние все имаме по-важни неща и затова все пропускаме кога зрее това или онова и после си го купуваме стерилизирано от магазина.
Ако сте си направили ликьор от зелени орехи сте видели, че цветът му е направо убийствен. Според мен може да се боядисват яйца за Великден в такава зелена отвара. И ако цветът ви е притеснил, вкусът със сигурност не е. Но за по-големите естети ще предложа невероятна вишновка вече с перфектен наситено червен цвят.
Тези вълшебни отвари се правят в стъкленици. Така че ви е необходим един голям стъклен буркан от три литра или ако нямате – няколко по-малки. Напълвате го с измитите и обезкостилкостени вишни, въпреки че в случая не е задължително.
Редите ред вишни, малко захар и така догоре. След което сипвате ракията, за да напълните буркана.
След което знаете правилото за 40-те дни. Оставяте буркана за 40 дни на тъмно и хладно място като от време на време разклащате. Ако забравите, не е болка за умиране, но е добре да си нагласите алармата да ви подсети, че то едно ли е да помните. На кой кога му приключват 40-те дни.
След като минат тези дни, прецеждате през марля и добавяте рома.
И ако сте обезкостилкостили вишните си ги запазвате за декорация на сладкиши или за пияни вишни. Ако не сте, подарявате ги на някого, на когото му мислите злото и се надявате да си счупи някой зъб. Шегичка де, ама тези, които черпят с пияни вишни никога не предупреждават и все си мисля, че нарочно го правят. А има нещастници, които наистина са си чупили зъб с подобни бонбони.
Ликьорите се водят типично женски питиета – сладки и плодови, но омайват неизбежно(ракията), точно като женската красота.
- beuchat
- Автомобил: 1990 Golf 2
- Двигател: 1.6 EZ
Литър спирт го разреждаш с литър и половина минерална вода.
Добавяш 1 ч.л захар и разбъркваш.
Хубаво е да го оставиш отворен за около 1 ден,за да изчезне миризмата.
Става около 42-43 градуса и после консумираш.

Добавяш 1 ч.л захар и разбъркваш.
Хубаво е да го оставиш отворен за около 1 ден,за да изчезне миризмата.
Става около 42-43 градуса и после консумираш.

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
И 3 капки глицерин на литър.
След като се нарадваш на това питие, пускаш тема - Как се прави качествена домашна ракия?
След като се нарадваш на това питие, пускаш тема - Как се прави качествена домашна ракия?
- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
Рецептата на колегата за вишновката е супер. Преписвам я и при първа възможност действам.
Омръзна ми да да давам, сума ти пари за разни блудкави ликьори от магазина. 

Истинската водка се прави само и единствено от пшеничен, ръжен или житен спирт.
Всичко останало е боклук.
Добавя се минерална вода най-добре "Горна Баня" и още няколко подправки.
Мога да поровя в интернет за рецептите.
Всичко останало е боклук.
Добавя се минерална вода най-добре "Горна Баня" и още няколко подправки.
Мога да поровя в интернет за рецептите.

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
KOKO ГЕОРГИЕВ написа:Истинската водка се прави само и единствено от пшеничен, ръжен или житен спирт.
Каква е разликата между жито и пшеница?

- 7 speed DSG
- Автомобил:
- Двигател:
Пшеницата е по-дребна, с по-дребен клас и осил, докато житото е по-едро и телата на класовете са с по-различна форма (четвъртити) 

Благодаря на колегата 7 speed DSG , който е изяснил разликата между жито и пшеница защото не съм никак в час, но знаех, че я има.
Най-точно казано казват "зърнови спирт".
Най-точно казано казват "зърнови спирт".
-
- Автомобил: vw polo 1.4mpi
- Двигател: AUD 2000
Няма разлика, едно и също е, колегата е гледал различни сортове пшеница.
И в тая връзка да питам колегата с разликите, има ли разлика между супа и чорба
И в тая връзка да питам колегата с разликите, има ли разлика между супа и чорба

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
markoscbr написа:...
За водка не зная, но мисля да ти дам един друг съвет, който вярвам ще ти е много по-полезен в живота от това как се прави водка от спирт.
Отваряш Google и в полето за търсене пишеш "как да пишем грамотно". Ще излязат доста резултати. Отдели им време и с желание ще постигнеш напредък.
Темата нарушава т.4 от правилата и я заключвам.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”