Помня първия голф когато го взех 2007-ма без номера,и първата нощ пред блока му откачих акумулатора,че ме беше страх да не изчезне през нощта Съветвам те и ти да направиш нещо подобно,поне докато я регистрирате в КАТ
Здравейте отново! Всичко по пасата е готово "застраховка,номера,винетка за 1 седмица взех". Колата я закарахме на сервиз, че да й сменят масла,филтри и другите неща,понеделник ще си я взема от сервиза тогава ще кача снимки и да се похваля малко :P
Имам един въпрос, тъй като колата няма облегалка за лакатя, колко пари струва да си я сложа отделно и къде ги продават? Колата е от 99-та година, ако това е от значение.
П.п. Също така в понеделник, ще ходим да й сложим аларма и другите неща от темата която ми дадохте.
Проблема е там, че не разбирам много Английски и незнам какво точно да търся. Също така, ако някой може да обясни как се работи с този климатроник? Също така да ми препоръчате някой хубав касетофон, че в колата липсва касетофон. Ще съм ВИ благодарен много :)
П.п. Но колата изобщо не е имала подлакътник, трябвало всичко до ръчната да се сменя. Затова ми казаха, че ще струва 200 лв.
Да разбирам, че няма начин да се приспособи без намесата на сервиз? Смисъл може да е имало, но незнам как да разбера. Зад ръчната има, едно като малко местенце за цигари/телефон и т.н.
Като си технически неграмотен и не знаеш как да си поставиш подлакътника помоли за помощ някой твой приятел или комшия( те винаги са компетентни ) ! Тези 200 лв . който ти искат от сервиза може да свършиш много по важни неща по колата . Един подлакътник струва най много 50 лв. Ето ти пример http://www.diesel-club.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=5363
Честито купил си си Пасат 5,5 за 3400, как успя? Сигурен ли си, че двигателя е 90кс, щото аз не съм. Какъв му е кода на двигателя? За чип бих ти препоръчал само Brezel.
Честито колега, със здраве да си я шофираш и да те слуша. А за цената си е супер! Само не слагай чипове, мипове и такива глупости, излишно даване на пари според мен! И продължавай със снимките, малко вътре и т.н
Благодаря ВИ!!! Снимков материал, ще кача всичко, че си забравих апарата на вилата. Извинявам се, но как да разбера номера на мотора? Иначе сега бащата ми каза, колата не е 90 к.с. а-е 101 коня. Искам да й сложа чип, че по баирите днеска я пробвах на 4-та й е доста трудно да го изкачи. Един приятел, днеска си взе едно от 99-та година за 4К , той също иска да й сложи чип неговата е 90 коня. Затова ще бъдем благодарни, ако ни дадете съвет дали да им сложим чип.
П.п. Колата забравих да напиша, че я взех за 5К на далавера :D