Polo 6n2 (2000г.): проблем с мигачи/аварийни

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
superedkoPolo
Автомобил:
Двигател:

Polo 6n2 (2000г.): проблем с мигачи/аварийни

Мнениеот superedkoPolo » Пон 22 дек 2014 23:10

Карам Поло (2000г последно тримесечие). Хванал съм се да го стягам яко и да го продавам, но то все нещо излиза бе... :stumm
Уж вече останаха дреболии и частични нещица, но си ги има.. Така де, по темата:
Мигачите и аварийните светлини не работят. Смених централния модул зад бушоните - не е от него. Уж трябва да е от бутона за аварийните светлини, но той леко свети в червено (като го натисна и задържа изгасва), но въпреки това не реагира, не подава никаква команда, аварийните не светят! Мигачите също. Интересното е, че в началото като се появи проблема, мигачите работеха за по 2-3 секунди. След което трябваше да върна ръчката в нормално положение и пак да го ги включа и ХОП още 2-3 секунди радост :biggrin
Много писане за дребен проблем ще кажат някой, но се опитвам да бъда максимално изчерпателен, защото ми писна да сменям ненужни части.
Така... да сменя ли аварийния ключ? Там ли ще да е проблема? Има ли други варианти?
Ако някой продава, да пише. Нов е 70лв.

Последна промяна от superedkoPolo на Вто 23 дек 2014 2:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
freelancer
Автомобил: VW Polo 1.4 MPI
Двигател: AKK 2000

Re: Polo 6n2 (2000г.): проблем с мигачи/аварийни

Мнениеот freelancer » Вто 23 дек 2014 13:12

Колега, съжалявам, че на въпроса ти ще отговоря с въпрос, но тъй, като и аз постоянно "стягам", искам да те питам, какъв е тоя централен модул зад бушоните, който си сменил и какво прави? Предполагам, че може да ми кажеш.
Тъй, като и аз сменям ей така, по метода на пробата и грешката бих те посъветвал да си намериш читав електричар, който да разбере, защо не ти работят мигачите. Тъй, като за разлика от моя проблем, твоят е постоянен, предполагам, че няма да бъде толкова трудно за един кадърен специалист по автомобилните ел. инсталации да ти открие проблема.
Ако пък искаш да продължаваш с ненужните смени си потърси части от olx.bg , бившия продавалник, там има няколко полота, като нашите.
Успех и дано се отървеш скоро. :wink

superedkoPolo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот superedkoPolo » Сря 24 дек 2014 11:09

Здавей, колега:)
Там е работата, че минах през "читав" електричар, който ми замери разни релета и други чудесии и твърдеше, че проблема ми е точно във въпросния модул. Един модул има зад бушоните, ако ти се разглобява - отвори и ще го видиш. Черна пластмасова кутия е. Ще видя в този сайт за бутон. Бях го забравил. :bowdown

Потребителски аватар
freelancer
Автомобил: VW Polo 1.4 MPI
Двигател: AKK 2000

Мнениеот freelancer » Чет 25 дек 2014 20:35

И от лупо пак става, ще ти излезе най много 10-15 кинта с доставката.

vitorborba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vitorborba » Чет 25 дек 2014 23:39

И аз имам същият проблем с мигачите.Колеги помагайте.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”