rexpitbul написа:Моя е 1.6EZ и на капачката на резервояра пише 91,а аз карам със 100 октанов.
С тая ниска степен на сгъстяване защо сипваш такъв бензин

то тва твойто не е мотор а безалкохолно

сипвай 95 и това е...
IvoG написа:Някаде по темите тук четох че конете на КР са 136 или 139 в зависимост от октановото чиско на бензина с който се кара. Та 136 май беше за щатите кадето октана е по-нисък.
vw_golf_2_Memphis написа:rexpitbul написа:Моя е 1.6EZ и на капачката на резервояра пише 91,а аз карам със 100 октанов.
С тая ниска степен на сгъстяване защо сипваш такъв бензинфайдата е точно 0!
то тва твойто не е мотор а безалкохолно![]()
сипвай 95 и това е...
IvoG написа:Някаде по темите тук четох че конете на КР са 136 или 139 в зависимост от октановото чиско на бензина с който се кара. Та 136 май беше за щатите кадето октана е по-нисък.
rexpitbul написа:Твърдо съм за 100 октановия.
Но се чудя дали няма да ми издуха гарнитурата между блока и главата.
niikoo_1 написа:IvoG написа:Някаде по темите тук четох че конете на КР са 136 или 139 в зависимост от октановото чиско на бензина с който се кара. Та 136 май беше за щатите кадето октана е по-нисък.
В щатите няма KR мотор, там на Голф 2 ГТИ 16V моделите се слага 2.0 16V мотор разполагащ с 136коня ,в Европа кода му е 9А, мисля че и този в САЩ е със същото означение.
KR мотора си е само със 139коня, няма такъв филм 136коня
ами почти всеки път еднакво върви зависи и от шела все пак но по големите бенза е хубав а разликата с другите бензини е огромна.а на мотор направен за 95н е лошо да се слага 100.на брат ми троиката 1.8 абс като и сложа 100 октана и загрява повечко ,аз лично го смесвам и става идеално за по слаби мотори като абсCyberBlade написа:Ще пробвам и аз в Шел, до сега не съм карал с техния бензин. Всеки път ли еднакво върви?
Според мен ОМВ предлагат ултиматните боклуци, докато карах на газ - тяхната газ беше най-гадната ... сега се убедих и в качеството на бензина им.
ANDREYO написа:зависи и от шела
Ейтва и аз си мисля че е истинатаrexpitbul написа:Имам приятел,който работи в ЛУКОИЛ ПЕТРОЛ и ми каза,че на всички бензиностанции бензина е един и същ. Всички го взимат от нефтохим и разликата е в добавките, които слагат (Shell,LUKOIL,OMV,KINITRON,EKO и др.). Затова има разлика в горивото на бензиностанциите,на една и съща фирма.
CyberBlade написа:не му хареса нафтата в ЕКО.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 71 госта