Здравейте,
От няколко дни вече съм собственик на Б7 Комби. Понеже преди него имах Б5.5, и доста проблеми с електромеханичното отключване на багажната врата, но там имаше брава и ключ, а на Б7 - няма.
Та въпроса ми е - някой знае ли: При проблем с електромеханичното отключване и после и електрическото отваряне/затваряне - какво правим?
Пасат Б7 Комб.Багажна врата с ел.пакет-отваряне при повреда?
- krraynov
- Автомобил: VW Passat B7 Alltrack
- Двигател: CFGB 2012
- Контакти:
Пасат Б7 Комб.Багажна врата с ел.пакет-отваряне при повреда?
Последна промяна от krraynov на Съб 27 дек 2014 18:24, променено общо 1 път.
Re: Пасат Б7 Комби Багажна врата с ел.пакет-отваряне при пов
Досега никой не се е оплакал от такова нещо при В7. Карай смело и въобще не ги мисли евентуалните проблеми, да не предизвикаш съдбата
По-скоро провери кога и дали е сменяван ангренажния ремък, защото по сервизна книжка на твоя двигател е посочена смяна на 210 000 км, което е научна фантастика.

По-скоро провери кога и дали е сменяван ангренажния ремък, защото по сервизна книжка на твоя двигател е посочена смяна на 210 000 км, което е научна фантастика.
- krraynov
- Автомобил: VW Passat B7 Alltrack
- Двигател: CFGB 2012
- Контакти:
Re: Пасат Б7 Комби Багажна врата с ел.пакет-отваряне при пов
cekal написа:Досега никой не се е оплакал от такова нещо при В7. Карай смело и въобще не ги мисли евентуалните проблеми, да не предизвикаш съдбата![]()
Хе хе.. то.. парен-каша духа ;) Това ми е вече четвъртия Пасат Комби.
А да има сервизна книжка, германец е, и наистина след 20 хиляди - ще се сменят ремъците и т.н...