Разбира се ,че сертификата важи и е истински ,ако нямаха поне в Европа нямаше да се продават на 100% гарантирам за това 
Еми ще ти дам малко инфо от мен специално за Detroit 
Имах и оригинал и реплика репликата съм я купувал нова с всички документи признaва се от DEKRA TUV ISSO и т.н.   , оригинала си беше на другата кола  бяха с колата демек бяха си с колата
Мерил съм ги като кг имаха 100 150грама разлика 
Така Репликата е карана в България основно   около година и малко около 10 15 хил км карани от жена ,което си е (нали се сещаш) Гуми сменени 3 комплекта заради балони от дупките резултата е нито едно изкривяване 
Оригинала е каран тука доста малко и резултата е виж сам ,дупка не съм усетил  просто явно е по мека въпреки ,че оригиналните джанти на VW са не много корави на дупки ,но..... се е случвало и то не само веднъж 
А проблема на репликата ,а може и да не е ,че на места на бъбреците се излющи лака ,но не и по полираното и си мисля ,че по скоро е от безконтакното явно е доста агресивно ,което си един лак отгоре и джантите са топ поне за мен
Най  меки джанти са MADE IN ITALY в сравнение с други поне според мен и говоря за преди години сега може и да се правят по корави  
А относно цената,защо репликата е по евтина или оригинала можеш сам да си отговориш на този въпрос
Снимките ще ги махна само да видиш ,че се кривят и оригинала без да си влизал в изкоп за МОЛ