Инструменти и аксесоари за автомобила от Lidl - стават ли?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Инструменти и аксесоари за автомобила от Lidl - стават л
в стара загора не можах да си намеря такъв комплект 

- krasimir.ds
- Автомобил: vw golf 2
- Двигател:
Днес поразгледах обстойно новата си придобивка (гедорето Pawerfix за 79лв) ,но само я гледах де ,не съм работил с нея и сравнявах с някои неща които имам на топмастер. Незнам заблуждавам ли се ,но топмастерските ми изглеждат някакси по-метални,по-стабилни. Това, което имам на топмастер са 4 камъка и две удължения звемани на бройка и мислех малко по малко да си попълвам куфарчето,но тук прочетох доста добри мнения за лидълските инструменти спрямо цена-качество и за то реших да си взема гедорето. Незнам тъпо ли ще прозвучи въпроса ,но дали има разлика в зрдавина на инструментите спрямо това дали са матови или лъскави ,или самия метал си е един и същ и в двата случая. Powerfix-а са матови и някакси ми изглеждат по-нестабилни,дали е така или аз се задълбочавам прекалено много. ...... И ВЕСЕЛА КОЛЕДА !
-
- Автомобил: Vento 1.9TDI Smart 600cc 1999
- Двигател: AHU 1997
parno написа:в стара загора не можах да си намеря такъв комплект
В Пловдив в единия лидл имаше десетина куфарчета
-
- Автомобил:
- Двигател:
Предния OWIM (46 части) се оказа корав откъм вложки(камъни) и накрайници(битове). Ако трябва да съм притенциозен недостатъците според мен са : 1) Вложките нямат релефна част, за по добро сцепление както Форс(когато въртите само вложката с мазни/мокри пръсти приплъзва)
2) Накрайниците не са магнитни, aма айде да не проявявам перфекционизъм
2) Накрайниците не са магнитни, aма айде да не проявявам перфекционизъм
- Repissimo
- Автомобил:
- Двигател:
krasimir.ds написа:Днес поразгледах обстойно новата си придобивка (гедорето Pawerfix за 79лв) ,но само я гледах де ,не съм работил с нея и сравнявах с някои неща които имам на топмастер. Незнам заблуждавам ли се ,но топмастерските ми изглеждат някакси по-метални,по-стабилни. Това, което имам на топмастер са 4 камъка и две удължения звемани на бройка и мислех малко по малко да си попълвам куфарчето,но тук прочетох доста добри мнения за лидълските инструменти спрямо цена-качество и за то реших да си взема гедорето. Незнам тъпо ли ще прозвучи въпроса ,но дали има разлика в зрдавина на инструментите спрямо това дали са матови или лъскави ,или самия метал си е един и същ и в двата случая. Powerfix-а са матови и някакси ми изглеждат по-нестабилни,дали е така или аз се задълбочавам прекалено много. ...... И ВЕСЕЛА КОЛЕДА !
Специално на топмастер има значение дали са лъскави или матови.И в двата случая са хром-ванадиеви,но матовите са по някакъв стандарт за качетво.Друг плюс е, че ако се омажеш с масло и грес и лъскавите се хлъзгат.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
в Бургас имаха поне 10 куфара - взех един
за парите си изглеждат добре (нещо от рода на King Roy , същия комплект такъв техен е 105лв)
ще ги пробвам днес
за парите си изглеждат добре (нещо от рода на King Roy , същия комплект такъв техен е 105лв)
ще ги пробвам днес
Така си е. Гедоре 94 части, за 79 лв. от китайските качествени любителски модел, почти няма на пазара у нас...
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Колеги , има ли някой мнение за ендоскоп камерата предлагана в Лид'л ? http://www.lidl.de/de/powerfix-endoskop-kamera/p176978?searchTrackingQuery=Endoskop-Kamera&searchTrackingId=Product.176978&searchTrackingPos=1&searchTrackingOrigPos=1&searchTrackingPage=1&searchTrackingPageSize=36&searchTrackingOrigPageSize=36 Искам с нея да оглеждам едно-друго , както и състоянието на челата на буталата на ТДИ, през отвори на дюзи примерно
ще върши ли работа ?

-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Щом има осветление би трябвало да става.А за стойката за бормашина някой да каже нещо,че съм и хвърлил око
?

- samo_pechka
Мерси за мнението , значи да я взимам тогава . За стойката мога да ти кажа , че не си струва , конструкцията е халтава. Отделно е с тръба водещото колче. Т.е. криви се. Не може се сравни с нашите български . Чакали за нещо втора ръка ако трябва , има понякога доста добри предложения , но не и за тая от Лид'л.
- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
Стойката не е за предпочитане. Пълна пластмаса. Само основата е метална. Аз си взех на по предна промоция...обаче като я отворих в нас и веднага я върнах. По-добре се насочи към някой железарски магазин и гледай цялата стойка да е метална. Менгемето се продава отделно да знаеш.
-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Блaгодaря колеги,ще се оглеждaм зa бългaрски 

Колега "samo_pechka" - от къде ще се снабдиш със Ендоскопа???
Иначе идеята ти е повече от коледно прекрасна.
Иначе идеята ти е повече от коледно прекрасна.

- samo_pechka
От немско , тече промо от сряда и включва дискутираният ендоскоп http://www.lidl-pageflip.com/de.html?kid=S5tiRc на 22 страница е .
- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
Когато и тука го продаваха и аз се загледах в тоя ендоскоп, ама малко ми се досвидя за паричките...скъп ми се видя...ама ще чакам ти да си вземеш и ако го одобриш...ще си взема и аз 
60 евра ли бре?...тука беше 60 лева
...стандарти...ко да праиш 

Последна промяна от drago_tr на Пон 29 дек 2014 20:42, променено общо 2 пъти.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”