Имам лек проблемец, в Пасатчето 5.5 V6 имам ченджър и като дам на контакт намаля радиото постояно се чува някакъв съвсем лекичък звук от CD-то все едно си търси диска, поне така го определям. Другия ми проблем е,че когато колата вдигне 100 или малко отгоре започва да се чува нещо един специфичен звук идващ от дясната врата в района на тон колонката. Убеждават ме,че има нещо в въздухопроводите, но за мен шума е механичен и въпросния ченджър или CD отново е намесено. Някой сблъсквали се е с този проблем..........
Колеги пред мен изникна един въпрос, вследствие на прочетена от мен статия. Какво може да се направи, ако при движение с висока скорост гръмне турбото, така че да се спаси двигателя от повреди. Въпроса ми е, както за автоматик, така и за ръчни скоросфи. Пс: Проблема по-горе, за който писах се оправи. Колата не беше карана от 15 дена, ако това е имало значение...
Зависи колко издържи мотора Но това което се случва е вследствие от маслото от турбината което отива в мотора и го захранва с гориво до максималните обороти който може да развие(като не е ограничен по никакъв начин) и ако не можеш да го спреш (на скорост)примерно...представи си какво става
Де*ба печките :) Как се спира на скорост при положение, че той е форсиран на максимум.. А при автоматика няма шанс в този случай. А защж не става същото при ниска скорост ?
Може да стане може и да не стане...Просто като е в оборот двигателя има голямо засмукване и маслото го прекарва бързо до двигателя направо в газообразна форма Само запушване на въздуха може да го спре -особенно автомата
Да ви попитам за подгряването на седалките. Понеже в студеното време въобще не ги изключнам, се чудя при палене сутрин с подаването на контакт ли тръгват или след като запали колата. Не съм усетил тормоз при палене, но все пак ми трябва ток за доста други неща преди да ми грее на задника