Polo G40 Compressor
- keith_flint69
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами да ви кажа взех го от един човек в с. Лозен и като изключиме съединителя (сменен 2 пъти за една седмица) за сега всичко друго по двигателя му е наред (да чукна на дърво)joro_g400 написа:lrlmodo написа:Поддържай компресорчето и с масълцето умната, як бензин и газ![]()
Колкото и пари да даваш за дзверчето ще са оправдани![]()
Малко са читавите G40 в БГ
От де го взе, ако не е тайна ???
Колега думите са ти много вярни.
- keith_flint69
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Еее стига де, човека не я е крал, все пак жена му е консулVolkov написа:ахахах аз живея в с. Лозен (долни), смех, смех!!! Не че искам да обидя СЪселяните , ама в Лозен всеки гараж е сервиз, и заедно с Елин Пелин това село е нарицателно за авто джамбази!!! Дано да греша и човека да е излязъл свестен!!!

- keith_flint69
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
:)Е нали знаеш като си купиш кола на старо винаги нещо трябва да й се прави (тва си е закон), е наистина това със съединителя не го очаквах, ама кво да се прави, случва се. Важното е, че сега почти всичко си ми е наред и си се возя на воля. Остана ми да оправя някой дребни неща и да сменя един амортисьор и един шарнир (поне като лежах 5 дни под колата поразучих какво й е здраво и какво не е) - само че тия неща ще ги правя по нататък понеже малко изведнъж ми дойде повредата със съединителя и сега положението е No money, no cry!Volkov написа:НЕ че се съмнявам ама досега повчето ти постове бяха все за ремонт , кое колко струва и кое се било счупило, аз като купих мойто само масло и филтри смених, та "дай боже" проблеми не ми е дало!!!
дано да греша за лозенци( въпреки че славата им ги изпреварва)
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
- vladko_g40
- Контакти:
- vladko_g40
- Контакти: