Vento - Въпрос към някой сменял задни пружини с Пасатови
- vasiljas
- Автомобил: Golf 2 RP
- Двигател: 1988
Re: Въпрос към някой сменял задни пружини на Венто с Пасатов
Ето тук съм споделил всичко относно смяната http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t=161016 Ако не можеш да си намериш магазин с отзивчиви продавачи ще ти кажа от къде ги взех аз.
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Да кажа и аз.
Новите пружини нещо не ми харесват като качество.Има наистина цени и цени,марки и марки.Примерно гледам сега има Каяба,има и некви на полвин цена от тях.Аз купувах предни за пасата,понеже моите бяха уж омекнали...ама с новите 15-ките взеха да опират по веждите при маневриране......
За това препоръчвам на Вентото пасатови.Колкото и да са омекнали пак ще са по-добре от вентовите.Обаче трябва да са от седан задължително,на комбито са по-дебели.От там и недоволните от тази интервенция.
Друг е въпроса,че оригиналните стари пружини си имат цветово обозначение за твърдоста им.Така че ако се търси да се гледа и това.
Не е препоръчително да се режат пружините,променя се площа на контактуване където ляга.
Новите пружини нещо не ми харесват като качество.Има наистина цени и цени,марки и марки.Примерно гледам сега има Каяба,има и некви на полвин цена от тях.Аз купувах предни за пасата,понеже моите бяха уж омекнали...ама с новите 15-ките взеха да опират по веждите при маневриране......
За това препоръчвам на Вентото пасатови.Колкото и да са омекнали пак ще са по-добре от вентовите.Обаче трябва да са от седан задължително,на комбито са по-дебели.От там и недоволните от тази интервенция.
Друг е въпроса,че оригиналните стари пружини си имат цветово обозначение за твърдоста им.Така че ако се търси да се гледа и това.
Не е препоръчително да се режат пружините,променя се площа на контактуване където ляга.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
венто с пасатови пружини....
сложих ги за пробата и сега нямам търпение да ги махна

- vasiljas
- Автомобил: Golf 2 RP
- Двигател: 1988
Карай няколко дена така и ще видиш че няма да сложиш старите пружини,с пасатовите/ако са от седан/колата е много по-стабилна и се управлява по-добре.Струва ми се ,че на снимката задницата изглежда вирната защото предните пружини са малко омекнали.
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
По-скоро са от комби тия.Пасата не стърчи чак тъй
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
От комби са,вирната е
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”