Купих си поло

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
Вальо71
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Купих си поло

Мнениеот Вальо71 » Съб 20 яну 2007 1:55

Здравейте, днес си купих, тоест на жена ми купих поло 98 год. 1,0. Отзад има някакво Х-че, и на лоста на скоростите също. Понеже по принцип карам френски коли и не съм запознат толкова с модификацийте на немски, италиански и т.н.Разбрах, че е 55 коня. и само това. Случайно минавах и го сваляха от автовоза. Непрано, негладено :), и понеже търся кола на жена ми, викам чакай да го видя. Хареса ми и го капарирах. Даже не съм го и карал. Та въпроса ми беше какво значи този "Х".
Ето я колицата
Изображение
Изображение
Изображение
Вече и търся алуминиеви джанти 14 ки и 2 стоманени като тези отпред, за да сменя тези отзад, че не ми харесват и 2 таза пак 14

Потребителски аватар
w_smith
Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
Контакти:

Мнениеот w_smith » Съб 20 яну 2007 8:22

Честито на жена ти! Много безаварийни километри на теб щот сигурно ти ще я поддържаш! За джантите пусни тема в раздел купува за да я видят повече хора :welcome_to_group : vw fen

Потребителски аватар
Sara_Bold
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sara_Bold » Съб 20 яну 2007 10:09

Честита да ви е количката!
За жалост аз не мога да помогна,защото моя скоростен лост е от Г4, а и да си призная не съм чувала за такъв Х!
Тук има доста колеги,които разбират и съм сигурна,че ще помогнат :wink:

Последна промяна от Sara_Bold на Съб 20 яну 2007 11:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Вальо71
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Вальо71 » Съб 20 яну 2007 10:41

Благодаря. Подразбрах, че това било някакво ексклузив изпълнение, с цяли брони и бели стопове, с новото табло и т.н. Както и да е. В понеделник ще рабера по номера на мотора какъв е точно. Надявам се да съм уцелил добър автомобил. :roll:

Потребителски аватар
cerwin_vega
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот cerwin_vega » Съб 20 яну 2007 15:49

да точно това
ако има Х би трябвало да е с уредите (килметраж и оборотомер) oт GOLF4 а и мисла че трябва да има декоративен капак на двигателя
P.S. безаварийно шофиране

Потребителски аватар
d3f
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот d3f » Съб 20 яну 2007 20:32

Честито!

Мойто е абсолютно същото ;)

Ама за жалост в момента е в сервиза щото реши да спре да пали, ма ще си го оправя.

Иначе Х-а значи ниво на екстри, забелязал съм че и полицейските полото имат също новото табло, ел пакет, но нямат Х и са 1.4 16в

EDIT-> Вече пали ;) оказа се реле на бензинова помпа, малко ме удрусаха 45 кинта за работа, ма то си е трудно за откриване. Иначе са е супер, дори вече не ми играят оборотите като преди. :)

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”