Мнениеот garvanski » Съб 03 яну 2015 0:13
Щом имате позиция за подгряване на огледалата те са напълно независими от задното стъкло и си работят без да е пуснат погрева му. Когато нямате позиция за подгр. на огледалата, но имате реотани в огледалата, тогава те се вкл. с натискането на бутона за подгряването на задното стъкло.
По въпроса за това, че ако забравиш копчето завъртяно в позиция за подгрев на огледалата те щели да греят постоянно:
При Пасат Б6, а мисля и при всички Б5 и Б5.5 с позиция за подгряване на огледалата, си има зададено време, след което подгряването се изключва автоматично без да изключвате нищо. След загасване на двигателя и при следващото запалване, ако е оставена врътката за корекция на огледалата на позиция за подгр. на огледалата, той отново се вкл., но след изтичане на зададеното време отново се изкл. Това е точно с цел като се забрави вкл. подгряването да не греем атмосверата по цял ден.
Това време всеки може да си го настрой с Ваг-ком. Аз съм си направил след 15 мин. да се изкл. подгрева на задно стъкло и огледалата без необходимост от натискане на нищо.
Пак повтарям, това е при Пасат Б6, но според мен е и при всички Б5 и Б5.5 с позиция за подгр. на огледалата.
Поздрави.