Проблем - РЕШЕН!

Та къде беше проблема, влизало вода от уплатнението на самия прозорец, който се сваля и вдига на задната врата, от там се стича вътре в самата врата, и как напълно случайно го разбрах.... какво клеча аз под колата и един приятел бута нещо вратата и започва да ми говори нещо, викам чакай, чакай, пак я раздвижих аз и отвътре и са чуваше стабилно плискане на вода, WTF?
И това при условие, че 3 пъти бях ходил на автомивка и поливал колата обилно, + това точно в него момент бях и пред гаража на един комшия и бях опънал един маркуч и още поливах, продължаваше да няма от никъде капка, започнах да поливам отново и поливах още 20мин. отново нищо, а водата във вратата продължава да се надига, усещаше се как количеството вода като разтреса вратата става все по-голямо, поливах още 10мин и ОПААААА, еврика

буквално пуснах сълзи от щастие

След като стигнело едно определено ниво водата, започва да подлизва по две от щипките които държат кората и после на долу, през самия мокет и ей ти го езерцето. Интересното обаче беше как този мокет не се мокри, стой един такъв мазен и стичащата се по него вода се отича веднага и капчица не остава и не попива в него..... а аз чаках да видя струйки по него, фу.
Днес съм оставил колата така разхвърлена в един гараж поне малко да успеят да изсъхнат кичетата, че така се бяха накиснали.
Иначе решението на проблема ще е свредло 10мм и 3-4-5 отговорни дупки от долу на вратата и търсене на ново уплатнение.