Благодаря ви
Golf 5 vs Пежо 407
Golf 5 vs Пежо 407
Ще си купувам нова кола Пежо 407 или Голф 5. Кажете ми моля ви без да сте пристрастни (форума все пак е на Фолксваген
) каква да си взема и защо !!!
Благодаря ви
Благодаря ви
- mishu
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Golf 5 vs Пежо 407
dobo написа: ... форума все пак е на Фолксваген ...
Мисля, че сам си си отговорил
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
GodLike написа:Странна дилема........двата автомобила с в различни класове, така че по-добре си изясни за себе си какво търсиш от колата (размери, комфорт, излъчване, поведение) и после сравнявай марки и модели.
Именно.
Аз лично няма да си взема никога повече френска кола, освен ако не е от магазина чисто нова и нямам възможност за чисто ново ФВ.
Факт е че реното е пред нас, а голфа с мене.
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dobo написа:Мисълта ми е кое ще е по- комфортно , удобно, возия и такива ми ти работи и съответно кое ще ме кара по- дълго време
Ами голф 5 си има и возията и комфорта за този клас автомобили.
Пежото има повече глезотии по него вероятно защото е по висок клас.
Според мен обаде на здравина Пежото губи и то с много.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
За удобно ,комфортно и т.н. Пежото е колата щото просто е друг клас/винаги бих избрал Пасат пред нея/.По дълго ще те кара,плюс по-евтино ,а и след време ще я продадеш с по-малка загуба на цена Голфа
Шефа ми има чисто ново Пежо и през максимум 2-3 месеца прихожда до сервиза-в момента който му изтече гаранцията/тва поне им е хубавото 3 години плюс всички консумативи от тях/го продава.Така,че реши първо класа кола който искаш/голфа е евтин и функционален/добра смесица между разход,паркиране,комфорт ,динамика и т.н.,по-високия клас е по-гъдел но не върви за работна кола в задръстванията сутрин// и тогава почвай да гледаш в този клас какво ти продават,за колко праи и при какви допълнителни условия/ниво и цена на екстрите,гаранционни и сервизни условия,бъдеща възможност за изкопуване на колата на старо,лизинг и т.н./
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”