Много убав голф ама според мен тия джанти грам не му тичат! Отделно с 4Motion и тез джанти нема ли да си преебеш халдекса (4Motion-a)? Нали уж 4те гуми треа да се еднакви, а при теб джантите предните са 9j, а пък задните 10j

Инак много добре си го подновил, друго което не ми харесват са сивите лайстни, на мен лично махагона ми харесва хиляди пъти повече, но ест това си е до лично виждане

Друго което мен лично не ми харесва е това, че заради бронята си си махнал яките пръскалки за фарове, моят голф е почти 1 към 1 с твоя (от към екстри, само дето аз имам и фабричната навигация) и честно казано пръскалките за фарове не бих си ги махнал, заради тази броня, но отново това си е до лично виждане. Имам и 1 въпрос, ако може на лично да ми драснеш инфо. Как се оправихте с генерацията и ламбда сондите, чека дали ти свети или сте ги изолирали софтуерно и не ти вдига грешки? Че се чудя и аз за смяна на генерацията, но мисля да сложа такава от R32 и да махна катализаторите, но ми казаха, че ще имам проблем с ламбдите и за това те питам как сте подходили, та да имам малко инфо от някой който вече е минал през пътя с махането на катализаторите и смяна на генерацията.
П.П. Време е да направим 1 Софийска сбирка на V6-ците, особено сега като има снежец, ще падне хубаво виждане на някой заснежен паркинг и ESP->OFF