Здравеите колеги.Наскоро се сдобих с едно Passat-че B5 1.9 TDI AFN .. и имам проблем ,които според мен има лесно решение но уви..Колата много трудно загрява и невдига 90гр. реших че ще е термостат..Смених дадения термостат и сега колата си загрява до 90гр. и то доста бързичко но колкото и да стои колата запалена без значение дали се движа или стоя на място термостата неотваря и големия кръг стои студен а колата непрегрява но това сега е малката болка...Днес както си карам без да цедя колата в един момент ми светна лампата за водата,спирам аз и какво да видя в казанчето няма никои и отдолу тече като изведро,поогледах набързо понеже започваше да се стъмва но невидях да тече от някои маркуч...Та бихте ли дали някаква идея дали от водната помпа може да тече като изведро или да търся другаде и ако е помпа сваля ли се предница или може и по лесничко..
Благодаря предварително на отзовалите се!
Водна помпа или не ???
- ivostefanov
- Автомобил: Audi A4
- Двигател:
Re: Водна помпа или не ???
Оправи си заглавието
Заглавие: Шаблон за заглавията на теми, публикувани в този раздел!
Заглавие: Шаблон за заглавията на теми, публикувани в този раздел!
пример: Passat 3BG 2002г. АZM - проблем с гарнитура на главата
Всяка една тема със заглавие, различно от описания начин, ще бъде моментално заключена!
- instantaccess
- Автомобил:
- Двигател:
Може да е водна помпа, трябва да се провери. Не се сваля предницата, водната помпа е монтирана отстрани отляво на мотора и може да се подмени без да се сваля предницата.
-
- Автомобил: Passat B5 1.9TDI
- Двигател: AFN
Благодаря колега.Утре сутрин вдигам капака и се почвам :)
Последна промяна от IvanMan на Пон 05 яну 2015 22:35, променено общо 1 път.
Причина: Нарушаване на т.21 от правилата! Беше предупреден!
Причина: Нарушаване на т.21 от правилата! Беше предупреден!