Честита Коледа колеги и колежки да сте живи и здрави.
Както бях написал в предишните постове решил съм зимата само да събирам разни неща от които има нужда,разбира се и пари защото ще се боядисваме на пролет,но мислех и да не показвам какво купувам защото всичко което купя го прибирам,запечатвам и не отварям докато не дойде Райко.
Но не се сдържах много и реших да се похваля с някои неща,било то дребни или не,безинтересни или интересни.
Тъй като продадох ACT-то дълго се чудих какво да приготвя за пролетта мислих,мислих и с помощта на доста хора го измислих.А идеята е разширени железни джанти,миг след като реших,че това ще е новата джанта за колата.След няколко дни търсене намерих подходящите джанти за съжаление забравих да ги снимам преди да ги закарам при майстора.Джантите са 15' от G60 мисля,че се водят и в същия ден ги закарах направо да започват работа по тях.
На място при майстора пробвахме едни такива 7,5J да добием горе долу някаква представа как ще стоят на колата.Ето и една снимка мисля,че 7,5 е добре равни са с веждите което ми харесва,но се чудя дали от пред да не бъдат 7J.

И така след като слагаме край до тук с джантите защото ще станат готови след Нова Година пристъпваме към някои дребни неща.
Тапи за корите на вратите,че ми писна с тези дупки а индикаторчето е подарък за който благодаря.

И на края подаръка който си направих от името на дядо Коледа е една грозна топка,с един не много красив маншон с червен шеф.

За сега това е от мен,надявам се да имате някакви коментари независимо какви,положителни или отрицателни.Приемам всякакви критики,похвали,предложения и т.н.Поздрави от мен и весело посрещане на Новата година.