Тази от снимката ще стои страхотно. А на бравата какъв е проблема, защото и на мен миналата седмица нещо взе да ми прави проблеми с отключването, сигурно ще да е от въздуха навън.
Някакви вътрешности на палеца който държи вратата затворена са прецакани и вратата не иска да се затвори, и се наложи да я връзвам с колана за да не се отваря, и така докато пристигне бравата.
Не се научи да ги сменяш ли или да ги ремонтираш, аз с смяната нямам затруднения бравата е закупена и тази вечер след работа тръгнах да я сменям но уцелих гредата. Нямам Торкс за болтчетата на бравата
Голфа не съм го карал от няколко дни преди малко го изкарах малко уж за разходка и под него се криеха изненади... Теча идва някъде около масления филтър, по-точно от един от двата маркуча....
Последна промяна от adr3nalinchy на Сря 07 яну 2015 17:53, променено общо 1 път.
Fearless написа:Виж да не е от пръстена на масления филтър,често се среща да е от там.
Точно!Под масления филтър,между самата му стойка и двигателя,има едно гумено уплътнение,което се изпича и в един момент от високото налягане се къса.На бащата колата така роди!
Видях от къде точно тече маслото, доколкото разбрах това над масления филтър е охладителя на маслото теча е между този охладител и по горната част прилагам и снимка. Това нещо подлежи ли на ремонт, и какво се сменя гумено ли е уплътнението или е нещо като гарнетура.
Гумено уплътнение е. 5-6 лева струва, развиваш филтъра, след него има гайка мисля за камък 24 беше, развиваш я и нея и пада охладителя. На 2-3 смени на маслото не е лошо профилактично да се сменя въпросния о-пръстен.
И аз сменях такова нещо, само че аз дадох 30 лева за това кирливо уплътнение, защото го имаше само оригинално, това мисля че се води охладител на маслото !
Поразпитах на няколко места и все ми казват че такава резервна част не се предлага. Утре като се постопли времето ще свалим въпросния О' пръстен и ще отида с него в няколко магазина, които предполагам че ще излезе нещо. Някой ако може да помогне с номера на въпросния О' пръстен ще съм му благодарен.