Колеги-мотористи
-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Re: Колеги-мотористи
Нормално е без нея да не върви.За тая коятое отваря шибъра след дросела -за нея става въпрос нали?Друг вариянт е да търсиш същата но от друг модел мотор,някой имат сходни карборатори 

-
- Автомобил: MB w202 VW Passat b5
- Двигател: C180 122hp Vw Passat B5 101 tdi
Да точно тази колега.Ще потърся ,че да видим какво ще намеря,ако ,не се намери ще търсим друг вариант.За оригиналната ми казваха ,че струвала към 200-300лв с доставката,защото ще ли да я доставят чак от Италия,защото скутера бил италиански 

- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
търси си оригинална .. или по точно от доказан производител .. няма как да е 200лв. тази "хуйня" .. 1.италяносите не ползват толкова скъпи компоненти .. 2.този карбуратор не се слага само и единствено на този модел .. че да е такава цената .. като за "хипер-тубро-екзотика" .. 3.тази цена е "актуална" само и единствено при покупка на пълен ремонтен кит за съответния карбуратор .. дето са им такива цените .. на 70% от цената на карба стигат .. че и нагоре .. и ако е така /демек е за кит-а/ .. и имаш намерение да го караш повече от 2 сезона .. горещо ти препоръчвам да си ги дадеш тези пари .. само от горивото ще ги избиеш .. щото ще влезеш в "заводския разход" ..
П.С. .. виж и парт номера по каталог и после "чичо Гошо" знае най-добре
П.С.2 .. на една моя Априлия се "сдобих" с 1/2 разход след такава интервенция /емонтен кит+нова свещ+кабел/ .. почна да гори по 2.8-3.00 лт./100 както си е по книжка .. че и понавървяваше повечко даже .. или поне по бързо ускоряваше
П.С. .. виж и парт номера по каталог и после "чичо Гошо" знае най-добре
П.С.2 .. на една моя Априлия се "сдобих" с 1/2 разход след такава интервенция /емонтен кит+нова свещ+кабел/ .. почна да гори по 2.8-3.00 лт./100 както си е по книжка .. че и понавървяваше повечко даже .. или поне по бързо ускоряваше
- RadoShopa
- Автомобил: Vw Passat
- Двигател: 1.9 TDI AVF 2003
- Контакти:
Топлото иде, иде.... 

- Milenkatara
- Автомобил:
- Двигател:
Колега а спирачната течност ? Иначе много хубава Кава поздравления

- RadoShopa
- Автомобил: Vw Passat
- Двигател: 1.9 TDI AVF 2003
- Контакти:
Milenkatara написа:Колега а спирачната течност ? Иначе много хубава Кава поздравления![]()
![]()
![]()
Смяната на спирачната течност я направих още на есен...а сега всичко останало, макат и по-рано, машината е готова отвсякъде...! Вчера врътнах малко за проба - тип топ е

-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
Колеги, моля препоръчайте ми сериозен сервиз в София, със собствен транспорт за една априлия скарабео. Препоръчаха ми един човек, дойде веднъж взе я, каза нищо и няма, взе едни 50 лв. и тя пак не пали. Сега ме мотае от месец, че буса не бил негов, сега не омота и т.н. Четох по мото форумите, но не можах да стигна до извод за добър сервиз (само за такива, които не стават). Пък сезона наближава
-
- Автомобил: MB w202 VW Passat b5
- Двигател: C180 122hp Vw Passat B5 101 tdi
Колега според мен си виж свещта може и от това да е проблема щом ,не пали :)
-
- Контакти:
Сменях с нова още предния път.
- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
drmilendd написа:Колеги, моля препоръчайте ми сериозен сервиз в София, със собствен транспорт за една априлия скарабео. .....
в коя част на София си??? за не те разкарваме излишно
-
- Контакти:
Кв. Лагера
- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
най близо ти е Кристиян .. на Нишава, Дедеагач и бул.България .. има собствен бус, а и за скутери е добър сервиза .. ако няма да искаш "завъртяни" неща .. ще ти свършат работа .. но си уточни предварително цените .. че понякога се вземат малко по насериозно ..
-
- Контакти:
От магазина на нишава и България съм много доволен от отношението - пуснах даже нарочна тема. Сервиза зад магазина ли се пада някъде - защото за този сервиз зад магазина ми се въртят из главата недобри отзиви. Този ли е:
https://m.facebook.com/pages/Кристиян-Мото-Сервиз-Нишава-97/183573118368989
https://m.facebook.com/pages/Кристиян-Мото-Сервиз-Нишава-97/183573118368989
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
Сервиза на Дедеагач (зад магазина на Асен на Нишава) преди години ме разочароваха малко...
- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
същите .. както те предупредих .. внимавай .. иначе проблемите там са си стандартните за Бг .. непостоянно качество и непостоянни цени .. за мотори има много по добри сервизи .. за скутери са Ок
П.С. .. Асен /Лепенката/ .. си е доста стар мото-магазин и няма нищо общо със сервиза зад него
П.С. .. Асен /Лепенката/ .. си е доста стар мото-магазин и няма нищо общо със сервиза зад него
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”