Мнение за конкретно посочен автомобил Пасат.
- steni
- Автомобил: Passat_b5
- Двигател: ADR 98
Мнение за конкретно посочен автомобил Пасат.
Здравейте колеги! Харесал съм този пасат http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11419167078862802 До сега карах Ауди 80 В4. Само по снимка трудно ще ми дадете съвети /абстрахираме се от километрите, които са х 3 или 4/, но въпреки това ще съм Ви благодарен. Четох доста теми във форума, но искам мнение от някой, който притежава такъв автомобил. Благодаря Ви предварително!
-
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: 1.9 TDI AFN
Re: Мнение за конкретно посочен автомобил Пасат.
Много интересна екстра има: Ел. регулиране на окачването
Това и да го видя, ще ми е трудно да го повярвам.
Вижда ми се доста скъпа за годинките си и екстрите които има. Иначе външно не изглежда зле. Реално техническото състояние може само на място да се прецени.
Това и да го видя, ще ми е трудно да го повярвам.
Вижда ми се доста скъпа за годинките си и екстрите които има. Иначе външно не изглежда зле. Реално техническото състояние може само на място да се прецени.
- steni
"Екстрата" я няма.
Последна промяна от steni на Вто 22 сеп 2015 14:22, променено общо 1 път.
- pEsHkyY
- Автомобил: VW Passat B5 1998
- Двигател: AFN++++
Прекалено много пари.. да беше дизел окей, ама бензин за 4,300 за толкова базов модел 

- agumba
- Автомобил: Honda Civic 7ма генерация
- Двигател: 1600 VTEC 110 hp
Дърта бракма, с висок данък, и ако няма газ, е почти безполезна, особено в градски условия!
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Като е тръгнало да те отказваме, да се разпиша и аз! Има обтегач на веригата на валовете, който струва бон бон и двеста в лева.
Иначе имам същия мотор на Голф 4, ем спреляк си е. Обаче ако го изриташ след 3 хил. оборота си понавървява, и доста учудва. Колата не е лоша, ако ти харесва иди я гледай! Никой няма да ти каже във форума, хубава е колата, все пак всеки има различни виждания за всяка кола.
Реално ако я купиш на 4 бона, с обслужване и регистрация стъпва на 5. После какво как, никой не знае! А за дизела, само не си мисли, че по-евтино ще ти излезе.
Иначе имам същия мотор на Голф 4, ем спреляк си е. Обаче ако го изриташ след 3 хил. оборота си понавървява, и доста учудва. Колата не е лоша, ако ти харесва иди я гледай! Никой няма да ти каже във форума, хубава е колата, все пак всеки има различни виждания за всяка кола.
Реално ако я купиш на 4 бона, с обслужване и регистрация стъпва на 5. После какво как, никой не знае! А за дизела, само не си мисли, че по-евтино ще ти излезе.
- KKamenov
- Автомобил: Golf MK5
- Двигател: 1.6 FSI
Много пари за този модел...
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
още един глас в подкрепа на нафтата, колега ако сложиш газ тази кола ще е вечно твоя докато ако гледаш дизел ще имаш доста избор
- martinesto
- Автомобил:
- Двигател:
На мен автомобила ми допада! Изглежда поне на снимките,че е гледана кола.Има си регистрация,ГТП. Не виждам какъв проблема с цената? Вярно за под 3 хил.лв може да се вземе същата,ама свинарник.
Колега,не прави като повечето българи да гледаш само цената,може би има някакво основание да и иска примерно 4 хилки с коментар.
Колега,не прави като повечето българи да гледаш само цената,може би има някакво основание да и иска примерно 4 хилки с коментар.
- pEsHkyY
Ето ти пример с 1000лв надолу който е дори Highline
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=44&t=434595
Толкова стоков бензин за над 4к си е направо самоубийство в мойте очи

http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=44&t=434595
Толкова стоков бензин за над 4к си е направо самоубийство в мойте очи

-
- Автомобил:
- Двигател:
колега,имах подобен пасат преди 4 години,та дори и тогава цената му бе наполовина.този бензинояд ако е за 2 бона става,но за 4000 и нагоре.....меко казано не е мн изгодна цената

- pEsHkyY
Защото е пуснал тема и иска мнения, даваме му ги :) Парите са си негови в крайна сметка - той си решава.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
TiL написа:Колеги що не идете да си купите пасата ако ще и 1.6 за 2000лв и да му се нагъчите на пари? Ако човека я е обслужил преди 18 000км както казва само това са 500лв. Ако колата е поддържана както трябва си е напълно реална цена. Който иска да си купува евтини дрънгели, но нека не дава наклон а у-я на човек който търси читава кола.
Колега иди и я виж. Ако е стегната се пробвай да смъкнеш малко цената и я вземай. Иначе ако не си от бързаците тоя мотор ще ти е достатъчен.
Хем си прав, хем не си. По-добре да се огледа на място. Ако му я даде с два комплекта нови гуми за лятото и зимата си струва парите, аз бих ги дал. Комплект гуми са 400-500 лева все пак. Това са си едни 1000 лева.
- steni
Здравейте колеги, благодаря за коректните отговори. Автомобилът е закупен. Нещо което ми прави впечатление към момента е че, колата е много ниска.
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Честито
Смени и антифриза.На снимките не изглежда ниска 

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”