Здравейте на всички. От скоро съм собственик на VW Passat CC, но вече се сблъсках с грозната българска действителност. Преди около месец ми разбиха колата и откраднаха аудио-навигационата система RNS 510. Оказа се че нова струва над 6 000 лв., което естествено е пълно безумие. Започнах да търся втора употреба от ebay, но трябва да търся съвпадение със серийните номера на частите. За моята кола номерата са 1T0 035 680 B и 1T0 035 680 BX. За съжаление обаче, точно тези номера не мога да намеря.
Може ли съдействие от някои от колегите, ако вече са се сблъсквали с това? Ще съм много благодарен за малко помощ по въпроса.
P.S. Другата ми опция е да си купя от "заместителите", които обаче са китайски и не знам колко са качествени.

Passat CC 11.2009 - Навигация RNS 510
- xtoni
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Passat CC 11.2009 - Навигация RNS 510
Защо колега точно определен парт номер b търсиш?
Те всички са съвместими на твоята кола!
Била ти е B понеже колата ти е производство 2009г, спокойно стават и другите версии c,d,f,h,p,q
Незнам от кой-град си но близкия месец вече има откраднати коли, навигации, а също и катализатори и то в МОЛ София!
Имам различни варианти оригинални плеъри, но навигация ли търсите?
Те всички са съвместими на твоята кола!
Била ти е B понеже колата ти е производство 2009г, спокойно стават и другите версии c,d,f,h,p,q
Незнам от кой-град си но близкия месец вече има откраднати коли, навигации, а също и катализатори и то в МОЛ София!
Имам различни варианти оригинални плеъри, но навигация ли търсите?
- borri
- Автомобил: VW PASSAT CC
- Двигател: CBAB 2.0tdi 140kc
колега всички стават за твоята,но не взимай от 2013/4 защото не могат доста неща да и се ъпдеитнат.
а за китайските съм без коментар,и ако имаш желание прочети темета за RNS 510,която е малко по надоло от твоята
а за китайските съм без коментар,и ако имаш желание прочети темета за RNS 510,която е малко по надоло от твоята

- xtoni
- Автомобил:
- Двигател:
Защо колега по-новите от 2013/14 не ги предпочиташ? Лично мое мнение колкото е по-нов означава по нова оптика, нов вид хард диск- не се чува как зарежда, led дисплей, работят с най-новите карти и ред други предимства! Единствено на 2014 мисля неможеше да се отключи ViM/ видео в движение/ но едва ли е толкова важно да гледаш и да шофираш :)
Би ли споделил новите имат някои недостатъци ли?
Защото аз имам само положителни впечатления?
Би ли споделил новите имат някои недостатъци ли?
Защото аз имам само положителни впечатления?
Последна промяна от IvanMan на Вто 13 яну 2015 6:41, променено общо 1 път.
Причина: Не е необходимо да цитираш предишното мнение! Използвай бутон "Нов отговор"!
Причина: Не е необходимо да цитираш предишното мнение! Използвай бутон "Нов отговор"!
- borri
- Автомобил: VW PASSAT CC
- Двигател: CBAB 2.0tdi 140kc
колега принципно нямам нищо против новите устроиства само,че има малко инфо за тях няма ъпдеити и тн..
за дефекти незнам или поне не съм чел никъде,а картите вървят на всички версии това не е проблем.
сега вече избора си е ваш,аз не задължавам никого с моето мнение
за дефекти незнам или поне не съм чел никъде,а картите вървят на всички версии това не е проблем.
сега вече избора си е ваш,аз не задължавам никого с моето мнение

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”