някой знае ли как се развива пластмасова капачка/със зъбци8, която отвежда губения накрайник от купето към вратата/в него минават кабели/.и друго-как да си проверя маслото в скоростната кутия. много неподходящо заглавие за технически раздел mod edit: L&R
ако не стане на ръка, с отверка в единия край и леки почуквания и ще тръгне. за маслото в скоростната кутия - трябва да има пробка на скоростната кутия (шестограм) отвива се и се проверява (трябва да можеш да пипнеш маслото с пръст).
въобще не знам откъде се проверява и тва ме притеснява.под дистрибуторната капачка на поло 96 има отвор с пластмасова тапа - май от там било , ама не съм сигурен-някой знае ли.
въобще не знам откъде се проверява и тва ме притеснява.под дистрибуторната капачка на поло 96 има отвор с пластмасова тапа - май от там било , ама не съм сигурен-някой знае ли.
Не е от там.
Полуоските влизат в едно нещо, по периерията има две пробки (отвъртат се с шестограми). Горната е за наливане и замерване/долната е за източване.
Съветвам те да идеш в някой сервиз - не рискувай сам, а и няма да те оскубат за тази процедура