аре навит съм ама го организирайтеNovobranecGT написа:Колеги, аз предлагам да спретнем един волейболен или баскетболен отбор, зарежете дънките![]()
П.П. А колко най-много пари бихте дали за чифт дънки
От къде си купувате дълги дънки ;)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Mega
- Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
- Двигател: AGN - 125
- Контакти:
Re ...
NovobranecGT написа:Колеги, аз предлагам да спретнем един волейболен или баскетболен отбор, зарежете дънките![]()
Повече от 100 лв. не давам. Отдавна съм се разочаровал от "Марковите" дънки. Има някои марки дето стават, но като цяло не си заслужава да даваш пари за дънки. Виж за обувки бих дал много.
Даже по Дискавъри имаше тест на дънки от 4 модела от 5 лири и нагоре до 100 лири. Подлагаха ги на какви ли не гаври. Познайте кой модел издържа наи-много? Най-евтиния разбира се!
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Re: Re ...
Mega написа:NovobranecGT написа:Колеги, аз предлагам да спретнем един волейболен или баскетболен отбор, зарежете дънките![]()
Повече от 100 лв. не давам. Отдавна съм се разочаровал от "Марковите" дънки. Има някои марки дето стават, но като цяло не си заслужава да даваш пари за дънки. Виж за обувки бих дал много.
Даже по Дискавъри имаше тест на дънки от 4 модела от 5 лири и нагоре до 100 лири. Подлагаха ги на какви ли не гаври. Познайте кой модел издържа наи-много? Най-евтиния разбира се!
Добре де писа ли един ЛС. на Лонгора,според мен той тре бе ти помогне

-
- Автомобил:
- Двигател:
дънки
Ще търсиш турски дънки.Братята римляни ги продават по пазарите.Мисля,че карат и на битака дънки от Турция.Те са по стандартни от китайските и по-здрави.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Re: дънки
VANKATA написа:Ще търсиш турски дънки.Братята римляни ги продават по пазарите.Мисля,че карат и на битака дънки от Турция.Те са по стандартни от китайските и по-здрави.
Абе и аз това мислех да кажа, но имаше риск да бъта оплют

Върни се в “ОФФ-Топик - други”