Ludia написа:Sir T написа:............
а има ли начин да се провери дали всичко е изрядно и къде.Т.е ако се включи към комп ще си "изпее" ли всичко? трябва ли да се сваля главата за да се разбере дали е пукана?
караш я в Дару Кар или Камор Ауто за един профилактичен преглед, но не е сигурно, че ще разберат всичко. Не виждат в бъдещето за съжаление

. На '97 все още няма памет по ключове за реални километри, малък е шанса и да извадят истински километри от лайт модула, но все пак опитай!
Не е най-добрият вариант за Е36, ако трябва да съм откровен. Аз преди 3-4 години бях харесал едно много читаво комби 325tds с много екстри и успях да изровя почти всичко, което му се беше случвало в България откато е внесено, но със сигурност километрите не бяха реални, защото с тези повреди, които имаше не се случват до 200 000км.
Имам приятел, който има Е34 525tds купувано чисто ново, първи собственик и поддържано както трябва, в момента колата е на над 500 000км и всичко по нея е перфектно. Мисля, че само смени турбина преди около 100 000км, но варианта да намериш такава кола на малко километри и поддържана редовоно в България граничи с 0. Всичко тук е с по два/три пъти връщан километраж, неподдържани и затова се е изградило това впечатление за тези мотори.
Ако искаш здрава Е36 320i може би е най-добре балансирания мотор, здрав и що годе добре вървящ, но видях, че не искаш бензин.
Така или иначе като изключим М3 и 325i всички двигатели на Е36 не са много бързи, нито икономични.. Видях, че колегата ти е предложил четериврато 318is, това също не е добър вариант, защото гори много и върви ужасно малко за конете си .. По-добре 318tds (1.7 90hp)