Втората зима направихме външна изолация и мухала понамаля,но пак си беше ужас.
Третата вече сложихме фибран на външните стени и пода и мухала изчезна.Сега само пускам влагоуловителя за през нощта,че стъклата се потяха.

batmit написа:Проблема с мухъла се решава с външна и вътрешна изилация. Това е частично решен проблем, мухъла си стои, но от вътрешната изолация не може да се види.
, махате цветята, прането, аквариума и други влажни елементи.
) то тогава вече мислите как да изсушите овлажнения въздух за да не кондензира по стените или стъклата. Тук влагоуловителя върши добра работа.
А вътрешна се прави тогава когато нямаш желание или възможност да си направиш КАЧЕСТВЕНА ВЪНШНА такава,сори ама това е действителността,и главните букви не са понеже викам ами натъртвам azrod написа:За газовата печка пък мога да ти кажа, че си леко в грешка - изсушава и то супер сериозно въздуха.
Че ти изгаря кислорода и може да те удуши съм съгласен,ама сух въздух....то затова от ауспусите на газираните коли "никога" не тече вода 
И лютеше на очите..Stivi написа:azrod написа:За газовата печка пък мога да ти кажа, че си леко в грешка - изсушава и то супер сериозно въздуха.
Не знам да се смея ли или да плачаЧе ти изгаря кислорода и може да те удуши съм съгласен,ама сух въздух....то затова от ауспусите на газираните коли "никога" не тече вода

azrod написа:Ташак ли си правиш или само така ми се струва? Възможността да те удуши е под 1% тъй като има катализатор и система с термодвойка и контролен пламък. Свърши ли кислорода, контролният пламък угасва и изстивайки тердвойката затваря клапана и газта спира.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 68 госта