мнение за golf 3 cabrio?
Re: мнение за golf 3 cabrio?
Ако и кабриото ще гние с месеци пред блока ти без да го мърдаш, по добре недей 

- Ikov_VR
- Автомобил: Vw Passat b5.5
- Двигател: AVF
- Контакти:
Много си е хубава колата аз в момента чакам за такава 

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Стара тема, но да я съживя....Понеже все повече се замислям да си се върна към ВАГ групата, и все изпусках до сега шанса си за читава кола...все закъснявах и съответно колите които бях набелязал вече бяха купени, си мисля за едно кабриолетче.
Нещо по-специфично при оглед освен ръжда, гюрук тфа онова
Задължително бензинов мотор, но кой? 2.0 го знам понеже съм имал 2е....а и като гледам обявите са по-редички с 2.0.
Кой е по-добрия вариант....обикновения си фейс или фейслифта 3.5 (голф 4 look)
Като гледам цените се вписвам в картинката до около 1500-1600евро за екземпляр в добро състояние и TUV.
Колата ще си я карам в Германия със всичките и регистрации и простотии....в БГ само някоя друга интервенция като си ходя, че тука свалят 4 кожи до крайния резултат.
Като цяло знам, че колата е малка, че не е за драг, дрифт и останалите пишлигарски неща.
Ще си я карам като цяло всеки ден....гараж нямам, но мисля, че с добри пасти и препаратчета ще поддържам тавана в състояние което не позволява да гледам риби вътре
Климата при мен е мек през зимата така или иначе...даже още сняг си нямаме
...лятото не се стига до зверски температури от сорта на 35-40 градуса...поне майка ми досега не се е вайкала, че е адска жега...така, че и климатика може да го изключа като наложителна екстра...
Това е в общи линии, ще съм благодарен да ме насочите към проблемните части...какъв да е тавана, от каква материя, с ел. прибиране или ръчно и така нататък
Нещо по-специфично при оглед освен ръжда, гюрук тфа онова

Задължително бензинов мотор, но кой? 2.0 го знам понеже съм имал 2е....а и като гледам обявите са по-редички с 2.0.
Кой е по-добрия вариант....обикновения си фейс или фейслифта 3.5 (голф 4 look)
Като гледам цените се вписвам в картинката до около 1500-1600евро за екземпляр в добро състояние и TUV.
Колата ще си я карам в Германия със всичките и регистрации и простотии....в БГ само някоя друга интервенция като си ходя, че тука свалят 4 кожи до крайния резултат.
Като цяло знам, че колата е малка, че не е за драг, дрифт и останалите пишлигарски неща.
Ще си я карам като цяло всеки ден....гараж нямам, но мисля, че с добри пасти и препаратчета ще поддържам тавана в състояние което не позволява да гледам риби вътре

Климата при мен е мек през зимата така или иначе...даже още сняг си нямаме

Това е в общи линии, ще съм благодарен да ме насочите към проблемните части...какъв да е тавана, от каква материя, с ел. прибиране или ръчно и така нататък

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
И още 1-2 тъпи въпроса....
Този мотор 2.0 дето се монтира на фейслифтовото кабрио примерно от 2000-2001ва година с кой код е
Окачването като на 3ка ли е, или след 98-99 слагат 4ково?
Съжалявам за глупавите въпроси, но понеже не можах да намеря в мобиле.де снимка на мотора от 2000година нагоре и затова питам...
Има 1-2 фейслифтови 98ма и виждам, че е ADY или AGG....
Този мотор 2.0 дето се монтира на фейслифтовото кабрио примерно от 2000-2001ва година с кой код е

Окачването като на 3ка ли е, или след 98-99 слагат 4ково?

Съжалявам за глупавите въпроси, но понеже не можах да намеря в мобиле.де снимка на мотора от 2000година нагоре и затова питам...
Има 1-2 фейслифтови 98ма и виждам, че е ADY или AGG....
- vank0o
- Автомобил: Golf Mk2
- Двигател: 1.6 D
Малко късно, но да си изкажа и аз мнението. Като горд собственик на голф кабрио мога да кажа, че си е голям кеф, дори и сега зимата си го джиткам никакъв проблем (само че е нисък и става снегоринче
). Сигурно 100 човека ми казаха ''ти луд ли си зимата тоя парцал, как ще се кара ще умреш от студ '' бла бла... Напълно нормално се стопля като обикновенна кола. Относно малкия багажник, наистина неможеш да вкараш хладилник, но пък можеш да си сложиш чантите с дрехите и с някоя девойка, на морето.
П.П. Взех си го за всекидневка.
[/URL]

П.П. Взех си го за всекидневка.

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
vucata написа: Този мотор 2.0 дето се монтира на фейслифтовото кабрио примерно от 2000-2001ва година с кой код е![]()
VW GOLF IV Cabriolet (1E7) 2.0 от 06.1998 до 06.2002 - 115 к.с. - 1984 cc - код: ATU; AWF; AWG; AKR; AGG;
vucata написа: Окачването като на 3ка ли е, или след 98-99 слагат 4ково?![]()
Окачването е от Golf 3.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”