Опит за кал по полицията

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Нед 21 яну 2007 22:18

Аз като говорим че на някои хора медиите са им промили мозъка не вярвате :lol:

Потребителски аватар
bqlovento
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bqlovento » Нед 21 яну 2007 22:53

http://www.rdvr-pleven.com/ Там пише ,че румънеца е казал,че не му е искан подкуп.ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

Днес, от 19:30 часа в сградата на ОДП – Плевен бе организирана пресконференция по повод трагичната катастрофа, при която загина 29 годишната състезателка на Р Румъния по атлетика. Пътната злополука стана днес, около 11 часа, на главен път София - Плевен при разклона за с. Горни Дъбник. При движение с висока скорост лекия автомобил “Шкода Фабия”, с румънска регистрация, управляван от 29 годишната спортистка е напуснал пътното платно и се е блъснал в крайпътно дърво. При силния удар на място е починала Мариа Чинчао.

Мястото на произшествието е посетено за оглед от служители на група “Престъпления по пътищата” при Областна дирекция “Полиция” – Плевен. Изясняват се причините за трагичния инцидент. По случая е образувано дознание.

На пресконференцията в плевенската полиция присъства треньорът на състезателката Stefan Beregszaszy, който относно скандала с корупцията, тиражиран в публичното пространство, направи изявление пред български и румънски медии, като подчерта: “Благодаря на полицаите, които пристигнаха на мястото на катастрофата и нека стане ясно, че дори за миг никой от органите на полицията не ми казал такива неща. Може аз да съм предложил да спрем кола, на която да платя, докато чакаме линейката и да отидем в болницата, но пред лицето на смъртта полицаите нямаше какво повече да направят. Ние загубихме много. Работил съм с Мария 10 години.”

На пресконференцията се изказа и спътника на Мария, бил в трагичния момент най-близо до нея - пътувал на предната седалка в автомобила - Богдан Йон Лунгу, който обясни голямата болка, която чувства от случилото се. Разказа, че в момента на катастрофата времето за него е спряло и когато почти се е събудил, тя вече не му отговаряла.

На пресконференцията присъстваха консула на Р Румъния и полицейското аташе, както и представители на румънски медии. От българска страна подробности за пътната трагедия бяха изложени от директора – комисар Бисер Иванов. Присъства и целия полицейски екип от група “Престъпления по пътищата”, посетил инцидента, дознател Диков и преводач Иван Наков.

21 януари 2007 г. РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА МВР:

Плевен МАРИАНА ЦВЕТКОВА

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пон 22 яну 2007 1:33

Ми да починала е почти на място. Не ви знам какви линейки ви гонат какви 20 евра...
:? :bishop

Потребителски аватар
K22
Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
Двигател: 2200 Д 2005

Мнениеот K22 » Пон 22 яну 2007 8:53

Направо ужас. Минах покрай мястото около половин час след удара.Убитата беше извадена до колата, момчето плачеше.Колата имаше среден удар в предна лява част. В хубаво слънчево време колата е пресякла цялото платно и се ударила в дърво.Добре че в момента е нямало никой насреща....Да те е страх вече да пътуваш..
(Според мен водачката е била преуморена от дългия път)

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 22 яну 2007 9:57

Колеги доста е тъпо да бистрим какво е станало, но като видях колата не ми изглеждаше много смляна. От страната на спътника се беше отворил айрбег. Има ли някой информация дали жената е била с колан? Някакси ми се струва че купето беше почти здраво, а жената починала...струва ми се че е била без колана...мир на праха и!

Потребителски аватар
MamaMy
Автомобил: Galaxy
Двигател: AUY 2003г

Мнениеот MamaMy » Пон 22 яну 2007 10:12

Плевенските полицаи не взимат пари от повече от година. Много шофьори ги мразят за това. Не мога да си изкривя душата. Аз също съм им предлагал за дребни нарушения, но никога не са взели. Или пишат или ме пускат. Не вярвам да са споменали дори за пари в този случай.

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Пон 22 яну 2007 14:03

Какво да го правиш?-балкански човек! (за ръмънеца става въпрос).
1 вариант: румънеца е сгафил много в ситуацията и се е скарал с полицаите. И за да му се размине сега ги оплюва.
2 вариант: в румъния толкова си струва услугата на полицията им.

ПП. че наште взимат пари, взимат! Но в тази супуация и по такъв повод ктегорично не!

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 22 яну 2007 15:25

наистина и аз видях колата, не беше вного лош удара...без колан ли са били :?:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”