Golf 5 vs Пежо 407
GOLF 5 2TDI COMFORTLINE-39 563ЛВ С ДДС
Esp-1145лв
фарове за мъгла-192лв
bi-nenon-2141лв
пакет Кожено оборудване-4107лв
зимен пакет-отопляеми предни седалки-738лв
климатроник-289лв
пакет"светлина и видимост 2"-790лв
подлакътник отпред-326лв
алуминиеви джанти 17/225/45/17-1800лв
странични въздушни възглавници отзад-504лв
всичко-51 595лв с ддс!
Тойота Авенсис 2.2 d-4d със горе изброените екстри+още др е 52 618лв с ддс
ебати дръгливия голф
Esp-1145лв
фарове за мъгла-192лв
bi-nenon-2141лв
климатроник-289лв
подлакътник отпред-326лв
всичко-51 595лв с ддс!
ебати дръгливия голф

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
Ако не си зорлия изчакай малко и си вземи Голф 5 Variant, скоро го пускат на пазара. Не е за подценявяне и Авенсис комби с двигател D4D, много коне,малък разход,много здрава. И сега се сещам, че Auto Bild правиха 100 хиляден тест на Мазда 6 и се оказа, че е единствения автомобил без никакви дефекти за този пробег.
Друг е въпроса дали си заслужава нов автомобил за нашите скапани пътища още по-скапана гаранционна и следгаранционна поддръжка.Имал съм възможност да работя със доста сервизи на вносители на нови коли и извода ми е, че болшинството са много назад с материала.
Друг е въпроса дали си заслужава нов автомобил за нашите скапани пътища още по-скапана гаранционна и следгаранционна поддръжка.Имал съм възможност да работя със доста сервизи на вносители на нови коли и извода ми е, че болшинството са много назад с материала.
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
_WV_ написа:GOLF 5 2TDI COMFORTLINE-39 563ЛВ С ДДС
Esp-1145лв
фарове за мъгла-192лв
bi-nenon-2141лв
климатроник-289лв
подлакътник отпред-326лв
всичко-51 595лв с ддс!
ебати дръгливия голф
Пич не се смятат така нещата не ми се влиза в детайли.

Винаги допълнителното оборудвана излиза повече пари.
И точно тоя дръглив Голф след 3години ще струва повече от това подобие на японски автомобил.
И спрете с това, че тойотите са японски, щото повечето не са.
А стария авензис беше супер говно.
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Към 36хил.лв идва Голф МК5 2.0ТДИ.
Човек, ако тръгне да гледа алтернативи има много, ама Голфа найстина си трува парите.
И аз мога да дам много примери както правиш ти.
Нищо, че даваш малко повече, след време това се връща като решиш да го продадеш.
И тази кола си е религия, разни модели автомобили си идват и отиват, а VW винаги ще произвещат голф.
Tози автомобил не може да бъде объркан по силуета има стил и не е безлична copy paste японска чикия (да не ме разбереш грешно, кефят ме някой от япоснките автомобили много)
Купуваш си нещо с родословие или pedigree - както му викат на английски. Нещо като Порше 911 - evergreen.
Да не говорим, че 2.0литрвовите ТДИ мотори 140-170коня са много добри - които е карал знае за какво става въпрос.
Човек, ако тръгне да гледа алтернативи има много, ама Голфа найстина си трува парите.
И аз мога да дам много примери както правиш ти.
Нищо, че даваш малко повече, след време това се връща като решиш да го продадеш.
И тази кола си е религия, разни модели автомобили си идват и отиват, а VW винаги ще произвещат голф.
Tози автомобил не може да бъде объркан по силуета има стил и не е безлична copy paste японска чикия (да не ме разбереш грешно, кефят ме някой от япоснките автомобили много)
Купуваш си нещо с родословие или pedigree - както му викат на английски. Нещо като Порше 911 - evergreen.
Да не говорим, че 2.0литрвовите ТДИ мотори 140-170коня са много добри - които е карал знае за какво става въпрос.
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
batetony67 написа: Auto Bild правиха 100 хиляден тест на Мазда 6 и се оказа, че е единствения автомобил без никакви дефекти за този пробег.
специално за тази мазда дизелов вариант - знам няколко случая на гръмнали мотори в следствие гадна нафта заредана иначе от реномрани бензиностанции......така че.....у нас всичко е наобратно от това по света
оплюхме 407,оплюхме авенсиса,оплюхме мазда 6-все боклуци
недейте така!верно е,че е въпрос на вкус и виждане,но нека не се заблуждавеме,че новите wv-та не се развалят
имам познати из големите сервизи-досега знам за два пасата с изгорели бензинови помпи
представям си я тази тема в пежо или в тойота форума
без лоши чувства

недейте така!верно е,че е въпрос на вкус и виждане,но нека не се заблуждавеме,че новите wv-та не се развалят

без лоши чувства

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”