Здравейте колеги.
Днес след близка среща с асфалта ми се пукна стъклото на touchscreen-a на телефона.
Питах в 2 сервиза и ми обявиха 140 лева за смяна,но естествено след справка в eBay намерих цял дисплей+тъча за 30$.Има и отделно само стъкла по 8 долара,но ми казаха,че правили опит за смяна само на него и не ставало.
Може ли някой,който е имал досег с тези тъчскрийни да изкаже мнение има ли някакви проблеми с работата после и т.н
Също така ще съм благодарен,ако някой препоръча сервиз в Пловдив,който може да извърши манипулацията по смяна на тъча(или само стъклото).
Смяна на touchscreen HTC Desire 500
- vovo6808
- Автомобил: VW GOLF MK3
- Двигател: ABS 1992
Re: Смяна на touchscreen HTC Desire 500
Преди година сменях на моя телефон ,за сега проблем нямам.Във сервиза на Ментел ми поискаха 207 лв прич условие че телефона струва нов 320лв.Във един сервиз в Русе ми го смениха за 70лв.Телефона е ZTE.
- beuchat
- Автомобил: 1990 Golf 2
- Двигател: 1.6 EZ
Колега,аз питах в гаражни сервизчета,ако бях отишъл в Глобул,откъдето е закупен телефонът,не ми се мисли каква цена щяха да ми обявят
.

- sasho_mf
- Автомобил: Toyota Corolla Verso
- Двигател:
Колега в Пловдив се разходи по булевард Руски,мисля че там ще намериш вярната оферта.Има доста сервизи и магазини за телефони.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”