Червената шапчица - Golf mk2 1.6 EZ - 1.8 PB
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Re: Червената шапчица - Golf mk2 1.6 EZ - 1.8 PB
Дали зима или лято...все тая. По-често третиране на автомивка и пръскане с нещо по окачването. Сега е време да му дадете идея с какво да го маже или пръска 

- Хирурга
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AQP v6 2001
С морска грес 

- GTI1.8
- Автомобил: Golf mk2 GTI
- Двигател: PB 1990
Благодаря ще го имам предвид,но само тази зима ще го измъча да го карам в зимни условия,повече сняг няма да види.Само в топлите и сухи дни ще се изкарва. 

- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Мое мнение е по-добре с нищо да не се маже ;) Като решиш да въртиш резбите чистиш най обстойно с вода и леко с телената четка и се кръстиш
Против съм за зимата ,защото скоро ще разбереш как вози това "окачване" 

- GTI1.8
Днес качихме окачването,взех и временни джанти от колегата VAGmaniq на който благодаря.Но иска една идея по ниски гуми или леко вдигане от пред естествено ще се наложи и от зад.В момента е на 195/50/15 може би иска 195/45...
Ето и една бърза лоша снимка.

Живот и здраве ще я измия и ще направя по добри снимки.
Ето и една бърза лоша снимка.

Живот и здраве ще я измия и ще направя по добри снимки.
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Мани визията, как вози кажи 

- GTI1.8
Честно ли ?
Доволен съм поне за сега от карането тази вечер.Че треска,треска няма спор но не е такава каруца каквато очаквах да бъде.
Доволен съм поне за сега от карането тази вечер.Че треска,треска няма спор но не е такава каруца каквато очаквах да бъде.
- RISTEE
- Автомобил: Vw mk2 GT special
- Двигател: 1.8 RP
Може пак с такъв размер но други гуми, различните гуми стоят различно.
Тези примерно не ми стоят високо...
Тези примерно не ми стоят високо...
- GTI1.8
Благодаря за снимките. 

- GTI1.8
Здравейте колеги.Как сте ?
От много време на сам не съм писал по темата поради простата причина,че нещата по колата не се развиха така както реално исках и очаквах но грешката и проблема си си мои.
Все пак след като споделих в един друг форум и бях веднага сръчкан за крайния резултат на колата.Реших да пробвам и тук да видя какви ще бъдат вашите коментари а може би и ще ми помогнете.
След като качих койловете и я покарах известно време един ден просто чоплейки по колата ме удари съчмата в главата и реших,че днес започвам да я разглобявам и да я карам за боядисване.Така и направих разглобих я цялата,смених задния капак,качих я на пътната помощ и газ.

Започна се работата по колата веднага,процедурите са ясни но щракнах и някоя снимка за спомен.

Два дни по късно колата излезе и я качих обратно на пътната помощ,и резултата е ето такъв,нарекох го (ефекта на дефекта)

Започнах да си я сглобявам направих я подкарах я и няколко дни след това качихме и въпросните железни джанти,добавих и GTI пакет.Сега колата изглежда така снимките са пресни от последната сбирка на VAG croup.

Така да се каже до този момент това е по колата има някои дреболии които са добавени но ще ги пусна по късно.
Вашите коментари,критики,похвали приемам всичко.
От много време на сам не съм писал по темата поради простата причина,че нещата по колата не се развиха така както реално исках и очаквах но грешката и проблема си си мои.
Все пак след като споделих в един друг форум и бях веднага сръчкан за крайния резултат на колата.Реших да пробвам и тук да видя какви ще бъдат вашите коментари а може би и ще ми помогнете.
След като качих койловете и я покарах известно време един ден просто чоплейки по колата ме удари съчмата в главата и реших,че днес започвам да я разглобявам и да я карам за боядисване.Така и направих разглобих я цялата,смених задния капак,качих я на пътната помощ и газ.

Започна се работата по колата веднага,процедурите са ясни но щракнах и някоя снимка за спомен.

Два дни по късно колата излезе и я качих обратно на пътната помощ,и резултата е ето такъв,нарекох го (ефекта на дефекта)

Започнах да си я сглобявам направих я подкарах я и няколко дни след това качихме и въпросните железни джанти,добавих и GTI пакет.Сега колата изглежда така снимките са пресни от последната сбирка на VAG croup.

Така да се каже до този момент това е по колата има някои дреболии които са добавени но ще ги пусна по късно.
Вашите коментари,критики,похвали приемам всичко.
- Spiccer
- Автомобил:
- Двигател:
Супер е голфа! Не се вълнувай от чуждото мнение важно е на теб да ти харесва колата. 

- jamie1
- Автомобил: Chevrolet Aveo LT
- Двигател: DOHC
Супер ти е Голфа.Гледай на теб да ти е кеф като го гледаш и се возиш в него пък хората нека си говорят каквото си искат.
- GTI1.8
Благодаря за написаното колеги,но явно Вие не забелязвате колко зле е боядисана колата цялата е на портокал както се казва.Но възнамерявам да последвам няколко примера и на пролет да я матирам цялата и да я пастирам,казват.че ще стане много добре. 

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Мата ли имаш предвид като дефект?
Всичко друго е супер.Ако е нанесен дебел слой лак я почваш с водна 2000 и пастиране и ще стане джам
Всичко друго е супер.Ако е нанесен дебел слой лак я почваш с водна 2000 и пастиране и ще стане джам