Не пускам анкета нарочно споделете личното си мнение. Благодаря предварително на отговорилите.

Определено има разминаване между имидж и реалност. 
НарКол написа:Очаквах VW да е по-здрава кола, че то колко работи смених...
(това е шегичка от автокъщата която го е била внесла преди 2-3 години) , абе не е като да няма проблеми, но все пак можем да се съгласим, че аз я карам да ми служи поне 10 години след като е изчерпала ресурса за който е била проектирана да работи така че... Често се виждам с майсторчета за разни неща, но все евтини ремонти да чукам на дърво. Иначе имам да сменям амортисьори, имам проблем или с ТПС или със стъпково моторче (непостоянни обороти, че дори гасне на празен ход на моменти), подгрев на задно стъкло - не работи, клапите на парното са прецакани след като ми изплю всички дунапрени, антифриза ми бута... Абе ако седна да помисля може и още нещо да се сетя, иначе като външен вид и салон е перфектна, само тавана е провиснал.

Двигателя е 1.9 131hp с малко по-голямо турбо и чип и получавам страхотна динамика съчетана с нисък разход. На визия на мен лично много ми харесва, интериора също е много хубав, но тук е въпрос на вкус вече. По окачването съм правил тампони на задния мост и тампоните на носачите, сложих полиуретанови и вече 2-ра година нямат мърдане. По двигателя съм сменил н75 и актуатор, другото е все обслужване до сега(да чукна на дърво и така да си остане). 
0 лв Е ремонтирал съм си осветлението на таблото сам.Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта