днес си ударих колата ...;((((((((((
- Plamen_RI
- Автомобил:
- Двигател:
Да, ще ти дадат, двайсетина лева...Бобка, същалявам че ти го казвам колега, ама много се втеляваш, то по тая логика и тапицерията като си изгориш със цигара, трябва да им искаш пари...Знам как се чувстваш, и аз понякога като не ми е в ред колата, направо не ме свърта на едно място, ама горе главата, то това и драскотина не е даже, срещу скромна сума ще е същата като преди
ПС и след ремонта да пуснеш снимки пак

ПС и след ремонта да пуснеш снимки пак

- Dobermansp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сорри за спама колега но ми стана интересно и да питам специалистите......
Така като го гледам на снимките боята е ожулена (ако не е бяла боя от колата дето си забърсал и не си я изчистил още и отдолу твойта боя да е здрава).Това как ще се оправи с пастиране или петно с преход или подобни?
Според мен трябва да се пребоядиса наново,...ако някой знае някоя врътка да не пребоядисваш цялата врата и да изглежда добре боята да каже.... 
Така като го гледам на снимките боята е ожулена (ако не е бяла боя от колата дето си забърсал и не си я изчистил още и отдолу твойта боя да е здрава).Това как ще се оправи с пастиране или петно с преход или подобни?

- IvoG
- Автомобил: Golf III
- Двигател: 2.0 AGG
Dobermansp написа:Сорри за спама колега но ми стана интересно и да питам специалистите......
Така като го гледам на снимките боята е ожулена (ако не е бяла боя от колата дето си забърсал и не си я изчистил още и отдолу твойта боя да е здрава).Това как ще се оправи с пастиране или петно с преход или подобни?Според мен трябва да се пребоядиса наново,...ако някой знае някоя врътка да не пребоядисваш цялата врата и да изглежда добре боята да каже....
Ако колата е металик, обработваш ожуленото място и го боядисваш само него след което се лакира целият елемент т.е. вратата.
п.с. Наистина ако е нарушен лака и се е стигнало до неговата боя с пастиране не мое се оправи.
- teneketo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За драскотините да ви кажа как се познават най-лесно Ако прекараш нокътя по боята и там където е драскотината ако ти "потъне" или ти закача нокътя - трудно да я извадиш с полир паста .
Ако е останала боята от другата кола по твойта - излиза не е проблем
Иначе за всичко останало лека е - пребоядисване било с преливки или цял елемент
Ако е останала боята от другата кола по твойта - излиза не е проблем
Иначе за всичко останало лека е - пребоядисване било с преливки или цял елемент
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”