Polo Cross
- SIX_PACK
- Автомобил: VW Cross Polo 1.9 TDI
- Двигател:
Re: Polo Cross
Смятам да сменям джантите на колата, искам да попитам какъв размер джанти трябва да гледам, имам предвид междуболтово разстояние и т.н. понеже не съм мн наясно. Харесал съм 16' 5x112 6.5J.
- w_smith
- Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
- Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
- Контакти:
5*100
Здравейте и честито Рождество Христово!
На въпроса-понеже се задават поледици се загледах в едно бутонче на кокпита над радиото,на което пише ESP.Та кога тази програма е включена - когато го натисна и евентуално светне-подобно на другите бутончета- или си е постоянно включена,което ми се струва по-логично, и натискането му изключва програмата?
Предварително се извинявам ако досаждам ,но книжката ми е на немски,от който бъкел не разбирам...
На въпроса-понеже се задават поледици се загледах в едно бутонче на кокпита над радиото,на което пише ESP.Та кога тази програма е включена - когато го натисна и евентуално светне-подобно на другите бутончета- или си е постоянно включена,което ми се струва по-логично, и натискането му изключва програмата?
Предварително се извинявам ако досаждам ,но книжката ми е на немски,от който бъкел не разбирам...
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
По Default програмата е включена. с копчето се изключва.
Здр. отново!След няколко дни ми предстои по-дълго пътуване и днес сутринта - изненада.Колата запали от първия път-двиг.AXR-в гаража беше около -2 град.Но веднага след запалването се чу трикратен звуков сигнал и започна да мига инидкаторът за температурата на охладителната течност.Колата си работеше нормално.При следващите паления през деня нищо не свети и няма камбанки
.Трябва ли да се притеснявам или е някакво предупреждение за ниски температури.От друга страна знам,че всичко ,което свети в червено ,трябва да се взема на сериозно...Май ще трябва да отложа пътуването,то по празници едва ли ще има и работещи майстори за диагностика.Търсачката нищо не отвори по въпроса,гугъл преводача ми също даде фира...
Весело посрещане на Новата година на всички и безаварийно шофиране на пътуващите!

Весело посрещане на Новата година на всички и безаварийно шофиране на пътуващите!
- polovera_9n3
- Автомобил: VW POLO TDI
- Двигател: BNM 2007
Сипи още 100 грама антифриз в казанчето и няма да пищи повече. Аз бях така, друг колега със същото поло беше така, сега и ти си така 

- SIX_PACK
- Двигател:
w_smith написа:5*100
Това значи ли, че ако взема 5х112 няма да станат на колата?
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Ако си купиш и сложиш фланци на 5x112, ще стане, но едни такива фланци са към 200лв.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
SIX_PACK написа:w_smith написа:5*100
Това значи ли, че ако взема 5х112 няма да станат на колата?
Без преходни фланци няма да стане. Последните са много дебели и тежки и са доста лоша идея btw.

- SIX_PACK
- Двигател:
Cross Polo 1.9 TDI имат ли DPF филтър?
- polovera_9n3
- Автомобил: VW POLO TDI
- Двигател: BNM 2007
https://www.google.bg/search?q=dpf+filter&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=E4evVPi9NIfl7AbHw4HYDQ&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1440&bih=763#imgdii=M3TbNRO3wb87SM%3A%3BxZHp43im9F-hiM%3BM3TbNRO3wb87SM%3A&imgrc=M3TbNRO3wb87SM%253A%3BaX79w8jGj8nSsM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.hypermiler.co.uk%252Fwp-content%252Fuploads%252F2014%252F03%252Fdiesel-particulate-filter-removal.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.hypermiler.co.uk%252Fdpf-diesel-particulate-filter%252Fcan-i-clean-my-dpf-and-do-cleaning-additives-actually-work%3B570%3B270 ако имаш този филтър при подаване на контакт ще ти свети този символ и като запалиш, ще изгсне, ако го нямаш няма да видиш тоя символ на таблото
- SIX_PACK
- Двигател:
Нямам такъв символ на таблото. Благодаря за точната информация :)
Здр.колеги с поло крос!То темата стана 4 стр. и вече няма общо с раздела "избор на автомобил", ама друга за такова поло няма,та затова ще рискувам с още един въпрос.Всички кросове ли имат борд комп с автоматично отчитане на моментния разход или това си е екстра,поръчана от първия собственик?Щото вече почти 5 месеца го карам това поло и не ми показва никакъв разход-засичам си го по метода "пълно-пълно".Да не би нещо да се натиска,за да се покаже...както ми пуснаха днес мухата на автомивката.
Последна промяна от kurt 2 на Чет 05 фев 2015 20:31, променено общо 1 път.
не е лошо да покажеш снимка на таблото
дясното лостче (за чистачките) има ли бутони на него ?
нещо такова

пробвай да го натиснеш и виж какво ще стане на екранчетата в таблото, това сменя режимите на бордкомпа
дясното лостче (за чистачките) има ли бутони на него ?
нещо такова

пробвай да го натиснеш и виж какво ще стане на екранчетата в таблото, това сменя режимите на бордкомпа
Така изглежда таблото http://store.picbg.net/pubpic/1E/DF/ba4863e63cfd1edf.jpg и за съжаление нямам такова допълнително копче на лостчето за чистачките http://store.picbg.net/pubpic/2C/98/8c363579c0602c98.jpg следователно ще си засичам разхода по класическия начин.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”