valiosport написа:w_smith, колега разхода ти е доста висок за този двигател, моя двигател е ARL и имам същия разход, а го карам на самолет
Във фиатския форум си легенда!
valiosport написа:w_smith, колега разхода ти е доста висок за този двигател, моя двигател е ARL и имам същия разход, а го карам на самолет
Да не си объркал колега ? Да не е 22л ?Wal6 написа:253 клм градско в Пловдив 12л дизел
разстоянито ми до работното място е 7,8 км градско паля колата 1 минута я оставям да поработи на място после тръгвам стрелката едвам мърда (на темп.)термостата ми е за смяна това го знам,но за 10лв гориво минавам 50 км по-мойта сметка колата ми гори 10/100 това нормално ли е или има някакъв проблем вече незнам какво да прая

Не съм се объркал колега! ако бях се объркал нямаше да пускам коментара! Точно 12 л. заредих! Карам го в града първа,трета,пета! При потегляне не подавам газ! Тръгва от тихите обороти! Шофьор съм от 45 год.samo_pechka написа:Да не си объркал колега ? Да не е 22л ?Wal6 написа:253 клм градско в Пловдив 12л дизел

Wal6 написа:Не съм се объркал колега! ако бях се объркал нямаше да пускам коментара! Точно 12 л. заредих! Карам го в града първа,трета,пета! При потегляне не подавам газ! Тръгва от тихите обороти! Шофьор съм от 45 год.samo_pechka написа:Да не си объркал колега ? Да не е 22л ?Wal6 написа:253 клм градско в Пловдив 12л дизел

Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 69 госта