Golf 3 "ABT"
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Re: Golf 3 tdi..."color concept"..."ABT"
Колега избра ли цвят  

- 
				G60
Последни снимки на колата преди боята, утре боядисваме фалцовете и след като изсъхне боята ще наредим вратите капаците и калниците и следва   същинската част...новата боя   Малко по нагоре един колега ме попита дали съм избрал цвят, отговорих ,че няма да се сменя!!!
  Малко по нагоре един колега ме попита дали съм избрал цвят, отговорих ,че няма да се сменя!!! 
Е поизлъгал съм малко Вчера ходих за боя и след 2 часа избиране в крайна сметка реших ,че няма да е точно това зелено с което е в момента
  Вчера ходих за боя и след 2 часа избиране в крайна сметка реших ,че няма да е точно това зелено с което е в момента   Крайния избор е EMERALD GREEN от цветовата гама на Jaguar. Утре ще добия бегла представа дали съм сгрешил с този цвят или  не. По принцип рецептата е с 5 вида перли като под различен ъгъл боята преминава от тъмно зелено в синьо и тъмно лилаво, а ако няма светлина си е просто много тъмно зелено почти черно(поне на картончето е така :) )
  Крайния избор е EMERALD GREEN от цветовата гама на Jaguar. Утре ще добия бегла представа дали съм сгрешил с този цвят или  не. По принцип рецептата е с 5 вида перли като под различен ъгъл боята преминава от тъмно зелено в синьо и тъмно лилаво, а ако няма светлина си е просто много тъмно зелено почти черно(поне на картончето е така :) ) 

Малко по нагоре един колега ме попита дали съм избрал цвят, отговорих ,че няма да се сменя!!!
  Малко по нагоре един колега ме попита дали съм избрал цвят, отговорих ,че няма да се сменя!!! Е поизлъгал съм малко
 Вчера ходих за боя и след 2 часа избиране в крайна сметка реших ,че няма да е точно това зелено с което е в момента
  Вчера ходих за боя и след 2 часа избиране в крайна сметка реших ,че няма да е точно това зелено с което е в момента   Крайния избор е EMERALD GREEN от цветовата гама на Jaguar. Утре ще добия бегла представа дали съм сгрешил с този цвят или  не. По принцип рецептата е с 5 вида перли като под различен ъгъл боята преминава от тъмно зелено в синьо и тъмно лилаво, а ако няма светлина си е просто много тъмно зелено почти черно(поне на картончето е така :) )
  Крайния избор е EMERALD GREEN от цветовата гама на Jaguar. Утре ще добия бегла представа дали съм сгрешил с този цвят или  не. По принцип рецептата е с 5 вида перли като под различен ъгъл боята преминава от тъмно зелено в синьо и тъмно лилаво, а ако няма светлина си е просто много тъмно зелено почти черно(поне на картончето е така :) ) - Marto_cafeto
- Автомобил: Peugeot 307
- Двигател:
 :bowdow
  :bowdow    
   Какъв ще станеее
 Какъв ще станеее  
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Вчера рових из нета да я видя какво представлява тая боя.Ще стане нещо страшно 

- Dk4
- Автомобил: Vw Golf mk3
- Двигател: 1.9 TDI 1z 1994
Скандален  

До хората които не познават Наско ,той е един от супер маняците, които нямат спирка пред нищо евала Наско  

- 
				G60
Ulysse написа:
Мерси братле :)
Преди малко боядисахме вътрешната част на вратите калниците капака и фалцовете на вратите и праговете.
- 
				G60
Снимките не са много качествени но с телефона толкова :) 

- Vw_polo_16v
- Автомобил: VW Polo 6n Seat ibiza 1.8T
- Двигател: AFH 1996 AQX 2000
Браво... наистина доста се променя цвета на светлина... Ще стане убийствено!

- 
				Fedor
- Автомобил:
- Двигател:
И аз следя развитието на Голфа, ама от близо ;)

- 
				G60
Готова за боя, в понеделник новия цвят...

Последна промяна от G60 на Чет 26 мар 2015 23:39, променено общо 1 път.

Браво   

Уникално се е получило до сега и все по-добре ще стане за напред :) Продължавай колега
  Уникално се е получило до сега и все по-добре ще стане за напред :) Продължавай колега  

- 
				G60