Моят нов Fresh™ ;)

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
golf_ maniak
Автомобил: Голф 3 16в
Двигател: Абф

Re: Моят нов Fresh :)

Мнениеот golf_ maniak » Пет 06 фев 2015 17:01

Ето ти го моя голф колега емблемата е правена със фолио :) ама грам не личи.
надписа отблизо
Изображение

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Нед 08 фев 2015 13:48

Поизмих го малко,че не приличаше на нищо.То след два дни ще е същия,ама нищо.
Разликите са три.Червена емблема GTI,черни халогени и черна емблема.
Предполагам с широкия нож на пролет ще изкара по-добра муцуна.
Изображение
Изображение
И ще разкарам тия рамки за номерата,че с тоя заек в средата нещо не ме кефи вече :Mr Green Fun

Потребителски аватар
silas1
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: AEK

Мнениеот silas1 » Нед 08 фев 2015 15:30

Евала за голфчето, много е добро.
Преди беше споменал, че ще му вдигаш окачването. Предполагам, че си се отказал? :18b :18b

Потребителски аватар
golf_ maniak

Мнениеот golf_ maniak » Нед 08 фев 2015 16:33

Махай тия гадни рамки колега не знам кой те излъга да си дадеш парите за глупости.Много е красива колата нямам търпение да и сложиш големите джанти просто става друга кола :smile .

Потребителски аватар
Bai Sando

Мнениеот Bai Sando » Нед 08 фев 2015 17:18

silas1 написа:Евала за голфчето, много е добро.
Преди беше споменал, че ще му вдигаш окачването. Предполагам, че си се отказал? :18b :18b

Ще го вдигна,ако някой вземе джантите,че със 17-ки и нормално окачване е щъркел :mhihi
Някой има ли представа дали с кече и паста за полиране на джанти мога да отстраня леки драскотини по стъклото?
Онзи ден търках сутринта скреж и с една корава стъргалка съм направил няколко леки деруги и сега ме е яд да го гледам :neutral

G60

Мнениеот G60 » Нед 08 фев 2015 22:18

Колата е много хубава,отдавна следя темата(както и за предишния голф) но не съм писал в нея до сега. Според мен ще направиш грешка ако сложиш малки джанти, 17-те са си перфектни за голфа въпреки ,че точно тия с които си в момента не са ми най любимите джанти но все пак с тях също изглежда много добре. Относно возията много голямо значение има с какво окачване си, аз лично смених поне 10 вида амортисьори и пружини докато намеря точното окачване с което колата да бъде едновременно стабилна и да вози прилично. Много голямо значение имат и гумите с които караш,със стари и опечени гуми возията доста се влошава в сравнение с хубави и запазени или най добре нови гуми ;)

П.П. Относно проблемът с надраното стъкло ако някои знае решение аз същоще се възползвам от него понеже и моето стъкло е много надрано на едно място

Потребителски аватар
Bai Sando

Мнениеот Bai Sando » Нед 08 фев 2015 23:08

Наистина гумите ми са стари.Едно време на черния имах възможността да го обуя в чисто нови 205/40/17 и през дупките минаваше по съвсем друг начин.И на мен ми омръзнаха също тия джанти.Вече 5 години ги гледам,ама и пък съм си свикнал с тях.Все пак ако изпадне нещо интересно не бих се зачудил за смяна. :smile

Потребителски аватар
Dobsuna
Автомобил: VW GOLF MK3
Двигател:

Мнениеот Dobsuna » Пон 09 фев 2015 12:06

По ВЪПРОСА ЗА ДРАСКОТИНИТЕ ПО ПРЕДНОТО СТЪКЛО: здрасти на Sando и G60 :th_up ..хахх аз май за 1ви път ще дам мнение във тема тук,макар че съм изчел доста и продължавам да следя и дано никога не спра :love.vwclub пожелавам го на всички фенове тук! Преди време успях да надраскам предното стъкло от една такава .икия за сваляне на стикери,докато си мисля че това е останало лепило и продължавах да търкам.....чувството си го разбрал :screwy :banghead .... и оттогава само със пръстчета отлепям - пък за скреж изливам спрея за размразяване без никакви шпатули и стъргалки, камо ли по боята :a045 Към конкретния въпрос за драскотините по стъклото ще дам веднага точен отговор,защото ми е страст CARDETAILING-a ей така за собствен кеф заради КАЛЯСКАТА и съм правил тази процедура и със пасти на 3М - нестава (козметично-огледален ефект) / паста за полиране на алуминий пробвах много отдавна,но нещо ми се стори,че замазва и прекратих - краен ефект - неконстатиран / след време поръчах професионална паста на база ЦЕРИЕВ ОКИС + специалните кичета за полиране на стъкло тип ШАЙБА за полир машина и 2 ръчни апликатора тип КУБЧЕТА - приложението на шайбата с полир машината не е толкова опасно,колкото говорят детайлърите из БГ ФОРУМИТЕ 2а-3ма на брой,въпрос на усет и преценка,защото малко се затопля ако задържиш на място около 10 секунди и има риск да побелее слоя по средата - по често спиране и охлаждане се изисква !!! След минаване на предното стъкло около 40 минути ми отнема - ефекта е: бих казал ВИДИМО ИЗБИСТРЯНЕ НА СТЪКЛОТО,ПОЧТИ ИЗЧЕЗВАТ НАСЛОЕНИ С ГОДИНИ ПЕТНА ОТ ДЪЖД,ХИМИКАЛИ ОТ МЕГА ХИМИИТЕ ПО АВТОМИВКИТЕ НАЗАД ВЪВ ВРЕМЕТО,ЛЕКО ИЗГЛАЖДАНЕ НА ДРАСКОТИНИТЕ ОТ ЧИСТАЧКИТЕ и като закарам автобила да го измия лично,водата се пързаля като луда :mhihi предполагам всеки ако се е заглеждал е забелязвал като му е мокро стъклото как където е обсега на чистачките е по-бистро,макар че точно там са тези драскотини тип паяжина като на боята от четките!Горе долу се изравнява тази разлика! Ефект със специалната шайба и цериев окис има,не само лъскарски,но неможе да премахне напълно тези повърхностни драскотини,а тук говорим за машинно полиране от 1000об.СТАРТ нагоре !!!! Правил съм го няколко пъти и ще подчертая един МИНУС : почти всички имаме дупчици от камъчета и други по предните си стъкла,е разбира се с изключение на новите коли,но и те бързо УЗРЯВАТ,след такава процедура всичко това се запълва от пастата и на слънце става :maikomila и е неприятно - избистрено стъкло на което виждаш всичките дефекти от удари в продължените на поне месец докато се отмият "ЯМИТЕ"! Ако бях наблизо брат,щях да дойда с машината и колкото изгладим изгладим,макар че често съм в Пловдив и понякога отскачам да Пазарджик...надявам се съм бил полезен с този си BIG пост на всички по този въпрос - поздрави,ааа и Сандо все така в правилната линия на МК3 :screwy EURODUBSTYLE

Потребителски аватар
Bai Sando

Мнениеот Bai Sando » Нед 22 фев 2015 19:06

Някой може ли да сложи на тази снимка...
Изображение
Тези джанти :scare3
Изображение

Потребителски аватар
Silverlight
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Silverlight » Нед 22 фев 2015 20:50

http://prikachi.com/images/482/7939482N.jpg набързо реално сложени в колата ще изглеждат в пъти по-добре! :scare3

Потребителски аватар
Bai Sando

Мнениеот Bai Sando » Нед 22 фев 2015 20:51

:beer :beer :beer

Потребителски аватар
Volkov
Автомобил: Golf 3 20 Jahre
Двигател: 2.0 16V ABF

Мнениеот Volkov » Нед 22 фев 2015 20:51

:friday
Изображение

Потребителски аватар
Bai Sando

Мнениеот Bai Sando » Нед 22 фев 2015 21:06

Мисля да разнообразя малко визията,че ми поомръзнаха малко,ама да не издавам повече инфо,че още не са на 100% сигурни нещата :biggrin

Потребителски аватар
jelevbg
Автомобил: Golf III
Двигател: AHU 1997
Контакти:

Мнениеот jelevbg » Вто 24 фев 2015 20:54

Колата ти е уникална и аз ти наблюдавам темата от доста време и с тези джанти които си харесал ще стане още по-добра :th_up

Потребителски аватар
golf_ maniak

Мнениеот golf_ maniak » Вто 24 фев 2015 22:11

Ето ти как стояха на бившия голф на Работника с гуми 205/40/17 .

Изображение

Изображение

Изображение

Върни се в “Моят Volkswagen”