Audi A6 C4 2.5 TDI 143hp
Re: Audi A6 C4 2.5 TDI 143hp
Утре отивам да гледам едно ауди във Филибето. По старо е - 95 г., но изглежда поддържано. Има някакви забележки по външния вид, но като цяло има вид и изглед.Докато се информирах за частите , цени и пр. по тия аудита попаднах на един интересен за мене сайт https://mot.bg/stopove-za-audi-a6-4a-c4-sedan-t3893. Тия цени направо ме разплакват. Чудя се и се допитвам до Вас. Някой дали е пазарувал от там. Цените ми се виждат повече от поносими.Марките - също. Моля за мнения. Ако се завърна живот и здраве утре на сивия кон, обезателно ща кача снимки.
- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
Е, колко да е стоп Депо.
Неприятното е, че може да са се насъбрали много дребни неща, които да добутат страшна сума.
В Ауди форума няколко пъти правохме и колективни поръчки за едната им хронична болежка на Ц4- лайсните на вратите- 87лв излизат латвийски- как да не ти е кеф

Неприятното е, че може да са се насъбрали много дребни неща, които да добутат страшна сума.
В Ауди форума няколко пъти правохме и колективни поръчки за едната им хронична болежка на Ц4- лайсните на вратите- 87лв излизат латвийски- как да не ти е кеф

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Забрави да кажеш колко струват тия лайсни оригинални, нещо от сорта на 300лв бяха ако не ме лъже паметта 

- Ivo_Dinkov
- Контакти:
+ 4 x 5 за страничните капачета

За лайсните, предполагам тези имаш НАВпредвид://www.ebay.com/itm/321032945562?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT. Доколкото виждам от сайта на търговеца не е необходима колективна поръчка.
- Ivo_Dinkov
- Контакти:
Не е 'моя' латвиец
Внимавай и чети отзиви, колеги се наиграха с полски лайсни, едните нямаха шина изобщо, другите бяха по- поносими- искаха 'само' да се скъсят с флекса по 1 см
И задължително питай за шипинга- като разберат, че е за БГ и доставката изненадващо поскъпва

Внимавай и чети отзиви, колеги се наиграха с полски лайсни, едните нямаха шина изобщо, другите бяха по- поносими- искаха 'само' да се скъсят с флекса по 1 см

И задължително питай за шипинга- като разберат, че е за БГ и доставката изненадващо поскъпва

Добре де, тоя латвиец има 100 % позитивен Фиидбек, какви отзиви да му чета.
- Ivo_Dinkov
- Контакти:
Ами, щом е 100%, вземай смело, ще имаме след това отзиви и за него длаи са чиатви 

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
jiwano написа:Добре де, тоя латвиец има 100 % позитивен Фиидбек, какви отзиви да му чета.
Колата купи ли я, какво стана?
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Ivo_Dinkov написа:И задължително питай за шипинга- като разберат, че е за БГ и доставката изненадващо поскъпва
Нама какво да го пита, точно тоя си е сложим фиксиран рейт до България $31.99 и
$29.99 за всеки следващ пакет

Писал е, че става въпрос за стандартна пратка, което би трябвало да е поща ама има и изненади. Аз като взех мрежата за багаж от Англия нямаше посочен шипинг и тоя ми обяви 50лв (колкото струваше и мрежата, побеснях). Писах му, че нещо не е в час, а той ми отговори, че шипинга не зависи от него. Съгласих се да я взема само за да не си развалям рейтинга. Оказа се, че вместо да я пусне по пощата я пуснал куриер и то експресна доставка със самолет

- Ivo_Dinkov
- Контакти:
Лайсните на 'моя' латвиец са в 110см кашони и ги праща като отделни пратки всеки сет, иначе надхвърля някакви размери и доставката пскъпва брутално, понеже се таксува по друг начин.
В полша също има, с малко по- ниски цени, но до тук с добро качество никой не се е похвалил :(
В полша също има, с малко по- ниски цени, но до тук с добро качество никой не се е похвалил :(
Колата дойде в София, почти обслужена. Заблежките и са изцяло по външния вид. Направо се насрах от кеф по пътя от Пловдив до СФ. Да ми е честита и със здраве да си я карам!
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Честито!

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”