Взимай един 320d и се кротни малко. Те мацките в студентски няма да знаят колко коня е звяра !!

Тука идва и място за любимата ми поговорка :
За да имаш брада - трябва да имаш и гребенче)))
itallianeca написа:Точно 320d са най-големите дараци на Е46.Не знам за Германия,но в Холандия държат най-ниските цените от всички Е46,дори и от 316i.Най-голямата издънка на Е46 е 320d.Аз също много исках да си взема такова,но след като се поразпитах за въпросния модел тотално се отказах.Гориво нагнетателната помпа на всяко второ такова бмв е със фабричен дефект и след 100 000км издава багажа,турбото също.Ако случайно някой се опита да ме обори с това:-Аз имам такава кола и нямам ядове със тези чаркуля,то явно са сменени от предния собственик.Проблеми с дюзите също е силно вероятен.Стой на страна от тези коли.Едно 320i купе,ще ти хареса.И разхода му е доста добър за 6-к.Но имай впредвит че 6-к в бг трудно ще си намериш читав екземпляр от серията Е46.Ако си готов да дадеш между 7 и 8 бона,и с голяма доза късмет може и да си намериш.Под тия пари са гробници.
ALESYZ написа:itallianeca написа:Точно 320d са най-големите дараци на Е46.Не знам за Германия,но в Холандия държат най-ниските цените от всички Е46,дори и от 316i.Най-голямата издънка на Е46 е 320d.Аз също много исках да си взема такова,но след като се поразпитах за въпросния модел тотално се отказах.Гориво нагнетателната помпа на всяко второ такова бмв е със фабричен дефект и след 100 000км издава багажа,турбото също.Ако случайно някой се опита да ме обори с това:-Аз имам такава кола и нямам ядове със тези чаркуля,то явно са сменени от предния собственик.Проблеми с дюзите също е силно вероятен.Стой на страна от тези коли.Едно 320i купе,ще ти хареса.И разхода му е доста добър за 6-к.Но имай впредвит че 6-к в бг трудно ще си намериш читав екземпляр от серията Е46.Ако си готов да дадеш между 7 и 8 бона,и с голяма доза късмет може и да си намериш.Под тия пари са гробници.
Нещо здраво си противоречиш и си се оплел в думите си. Как тъй си искал да вземеш такава кола(320D), но си се отказал, а две изречение по-долу казваш, че имаш такава кола, която не ти прави проблемите, описани в първите ти думи, но ти продължаваш да вярваш на слухове?
vucata написа:Да ДА ДААААА страшно икономични са 316ските![]()
И кво като я троши, сори ама е46 отдавна не го имат за нова кола...като всяка 2ра кола на улицата си е направо. е46 отдавна е отживелица, както и самата тема
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: val4ana и 43 госта