VW Bora 1.9 TDI
- stamicha
- Автомобил: VW Bora 1.9TDI
- Двигател:
VW Bora 1.9 TDI
Здравейте колеги!Нов съм в форума за това незнам да ли е точното място на темата.Надявам се ако не е да не ме санкционирате още след първото ми влизане
.Та да се похваля от понеделник ставам собственик на VW Bora 1.9TDI Kombi 101к.с.2002г.До сега не съм карал дизел и нищичко не знам по въпроса.Колата много ми хареса като я пробвах пъргава бързо ускорява добра маневреност ,външен вид леки козметични забележки a да кажа чесно незнам какво да пиша адреналина ми е висок
.Приемам всякакви съвети и укори .Занапред ако мога да помогна с нещо на линия съм пък и се надявам да съм активен ваш колега!Успех на всички!
- Black Demon
- Автомобил: Vw Golf 4
- Двигател: 1.8T AUM 2002
Re: VW Bora 1.9 TDI
Да ти е честита и пусни някоя снимка като я вземеш 

- betaserk
- Автомобил: Renault Zoe
- Двигател: electric 2014
- Контакти:
Аз наскоро купувах кола, купих си Passat b5.5 1.9 TDI 131 к.с. двигателя е същия като твоя, аз гледах на работещ двигател като махнеш щеката за маслото да не пръска, ти казваш че има мошност, но ако искаш провери и това.
Гледах и карах много коли и тези които пръскаха от там не ставаха за нищо.
Трябва да се усеща мощноста още на 1500, 2000 оборота ако е след това значи е доста издухана.
Гледах и карах много коли и тези които пръскаха от там не ставаха за нищо.
Трябва да се усеща мощноста още на 1500, 2000 оборота ако е след това значи е доста издухана.
- DIdo_Fenaaa
- Автомобил: Vw golf 4 TDI
- Двигател: AHF
Честита нова придобивка колега много безаварийни километри заедно. Чакаме снимки и първи впечатления от автомобила

- golf_ maniak
- Автомобил: Голф 3 16в
- Двигател: Абф
Честито колега със здраве да си я караш .
- stamicha
- Двигател:
Благодаря ви колеги днес щях да я взема ама нали е петък 13 момчето което я продава вика: абе я дай в понеделник че неска 13;
ко да правя ще изчакам 2ва дни още .А за снимките задължително ще посна само да я гепя :) .Ако имате нещо на предвид казвайте дайте съвети какво да гледам как .Благодаря на колегата за щеката направих го и не духаше от там масло а иначе както се знае тое за смяна .Няма да се сърдя на никой за съвет за първи път ще карам дизел така че казвайте не се щадете :).
- aliyatin.com
- Автомобил: HONDA CR-V
- Двигател: 2008
Първо честито колега за избора!Щом си я карал и двигателя ти се струва добре обърни внимание на демферния маховик!Сигрно си прочел някои неща.Като я запалиш не трябва да има вибрации по скоростен лост и волан.За двигателя махни горната кора и огледай за течове на масло!Той ще е мит но като загрее на 90*ще си покаже ако има течове.Може да я пробваш на баир на 1-ва.Махаш си крака от газта и колата трябва да изле без да и подаваш газ.Не трябва да пуши от ауспуха трябва да излиза пара като на бензинка ако е студено.Като се стопли трябва да изчиства.При толъл двигател някой форсира двигателя-слагаш си ръката зад ауспуха-не трябва да цапа!Провери парно и клапи!Да обдухва в крака в купе прозорец!Ако е над +7*пусни на AUTO да пробваш климатик-троник.Ако има секретен болт на джантите провери си накрайника при резервната гума!За сега това се сещам!Успех! 

- betaserk
- Контакти:
Точно, колегата е дал доста изчерпателен отговор за това какво да гледаш, аз някои неща не ги погледнах
но изкарах късмет и всичко ми е ок.
И гледай да я спазариш, не давай колкото искат, едни 500 кинта трябва да ти намалят.
Иначе на мен ми харесват много дизелите, някои не ги харесват
Имах едно Tipo бензин и като се качих да карам дизел за 1-ви път на жената на рено канго и останах много очарован от дизелите и сега се родих на пасата.
Хайде успех утре!
но изкарах късмет и всичко ми е ок.И гледай да я спазариш, не давай колкото искат, едни 500 кинта трябва да ти намалят.
Иначе на мен ми харесват много дизелите, някои не ги харесват
Имах едно Tipo бензин и като се качих да карам дизел за 1-ви път на жената на рено канго и останах много очарован от дизелите и сега се родих на пасата.
Хайде успех утре!

- stamicha
- Двигател:
Благодаря на колегата за изчерпателното обяснение не съм я пробвал само на баир както казваш иначе за другото явно имам късмет всичко е ок
пък и ще си покаже катоя карам вече .Държи се добре на пътя и е самолет хахах досега не съм карал дизел и ще ме извените ама е така .Много се кефя колата е наистина добра. А са и казали че първото впечатление рядко лъже
.Сега щесе опитам да кача някоя снимка
пък и ще си покаже катоя карам вече .Държи се добре на пътя и е самолет хахах досега не съм карал дизел и ще ме извените ама е така .Много се кефя колата е наистина добра. А са и казали че първото впечатление рядко лъже - betaserk
- Контакти:
Супер е колата, колега със здраве да си я караш 

- stamicha
- Двигател:
Благодаря Ви
.А някой можели да ми каже каква е причината да не свети дисплея между километража и обортомера за разхода на гориво?Ще съм много благодарен ако споделите !
.А някой можели да ми каже каква е причината да не свети дисплея между километража и обортомера за разхода на гориво?Ще съм много благодарен ако споделите !- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Защо не питаш стария собственик?
- stamicha
- Двигател:
колата е нов внос от италия няма как да разбера
- betaserk
- Контакти:
Аз знам, че някои горят с времето и спират да работят, но не съм сигурен. Закачете я към VAG-COM и да видим какво ще покаже за уредите, като за начало.
- V.Petrow
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: AHF 1999
Честито. Не съм сигурен обаче, че имаш борд компютър. Провери на лоста на чистачките дали имаш
2 бутона отстрани.

2 бутона отстрани.