Личното ми мнение е положително, но правя уговорката че аз ходя само в сервиза в Павлово и то само за неща свързани с изпускателната система. Ходил съм с 4те ми коли с които съм имал проблеми и винаги са ми остранявали проблема адекватно и бързо, направо като чета темата и имам чувстовото че съм късметлия
Лошо впечатление ми направи само последния път в който махах катализатора на Голфа, бях решил да слагам резонаторно гърне, човека който работеше по колата (около 50-на годишен, леко пълен, нисичък, страшен образ) ме посъветва да си сложа права тръба

при положение че фирмено имат изгода да ми набутат резонаторно гърне, аз обаче си сложих резонаторно т.к не исках да се чува мн мн турбото. Резонаторно гърне 30-40 лева, разликата с права тръба беше 15-20 лева.
Шока обаче дойде когато предложиха да ми изкупят катализатора, дойде една лелка и вика бомбичка от голф 4- 20-30 лева

викам да не би платината на световната борса рязко да е паднала, тя ме погледна очудено и с доста нахакан тон ми каза еми продавай си го където искаш

В крайна сметка когато всичко беше готово, катализатора в багажника и отидох да си плащам, едно височко момче явно ме помнеше (въпреки че бях ходил преди 5-6месеца с друга кола) и ми каза 'абе ти не идваш тука за първи път, идвал си и друг път, я вземи тая карта за отстъпка

' накрая и отстъпка мисля 15% ли нещо такова ми направиха, та като цяло съм доволен, само лелката с това отношение и с тия 20 лева за катализатора ме издразни, май за балък ме взе
После дадох на един приятел катализатора който не знам къде го продаде, но взех 100 лева за него
За другите сервизи освен Павлово и аз една добра дума не съм чул....