Да се върнем на B5
- lz2aii
- Автомобил: VW Passat B 5.5
- Двигател: AVB 1.9 TDI 2002
Re: Да се върнем на B5
Trronic, пробвай дали като включиш подгряването на задното стъкло, ще се загреят и огледалата. Аз също бях чувал за тази опция, но за съжаление при моя човек или подгряването на огледалата не работи, или просто няма тази екстра.
- borislav_mladenov
- Автомобил: VW Passat B8
- Двигател: 2_0 TDI 150
при ниското ниво на оборудване е няма. Иначе по принцип да- с реотаните на задното стъкло се включват и реотаните на огледалата страничните.
Отстрани на схемата за бушоните ако можеш по картинките да разпознаеш кой е бушона за реотани на огледалата ще ти е най- лесно :) Аз потърсих, потърсих и моя просто няма бушон, което ме навежда на мисълта че няма и реотани. Гнездото е празно. Също и съм забелязвал при сняг по огледалата си остава :D
Отстрани на схемата за бушоните ако можеш по картинките да разпознаеш кой е бушона за реотани на огледалата ще ти е най- лесно :) Аз потърсих, потърсих и моя просто няма бушон, което ме навежда на мисълта че няма и реотани. Гнездото е празно. Също и съм забелязвал при сняг по огледалата си остава :D
Последна промяна от borislav_mladenov на Чет 22 яну 2015 17:01, променено общо 1 път.
Здравейте колеги.Проблем с пасатора! На 4-та на около 2000 оборота и забива..пурво мислехме,че турбината е заминала,така си и беше,но след смяната проблема продължи.Четох за турбо пътища и някакъв клапан.Ако някой е имал същия проблем,ще го помоля да даде малко инфо. Благодаря предварително!
-
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN 1997
Вакуумните маркучи как са? Ако имаш някой спукан се случва точно това..
Ако питаш мен хич не ги гледай ами направо ги смени! Не струват много.. Десетина лева.
Ако питаш мен хич не ги гледай ами направо ги смени! Не струват много.. Десетина лева.
- malin.angelov
- Автомобил: vw passat
- Двигател: BMP 07
Колеги, реотаните се пускат от лостчето за нагласяне на огледалата. Когато е на средно положение работят, когато е наляво и надясно - не работят. Проблема е че лесно се чупи въпросното лосче и много хора като не знаят си слагат друго без да я има тази опция.Иначе ако има реотани на самото лосче в средно положение е дадена картинка като на реотаните на задното стъкло. 

- malin.angelov
- Автомобил: vw passat
- Двигател: BMP 07
Колега, моя пасат е 99г и реотаните ми работят точно по описания начин.
От копчето на огледалата се пускат )
От копчето на огледалата се пускат )
- lz2aii
- Автомобил: VW Passat B 5.5
- Двигател: AVB 1.9 TDI 2002
Сaмо, че нa колегaтa, упрaвлението е тип "джойстик". Виж снимките му нa преднaтa стрaницa. Aз нa Пaсaтa също съм с връткa и в средно положение се включвaт, но тaм си имa и символ зa подгрявaне.
- na4o4o
- Автомобил: PASSAT B5 1998
- Двигател: AFN
колега откъде взе фаровете с лупите ?
И рейката вече е рециклирана :P Проблемът с турбото е решен,но като гледам и N75 клапана ще се сменя скоро.
До няколко дена фаровете ще се продават! Липсват им обръчите,с които се прикрепя крушката (както при повечето фарове втора ръка).
Причината да ги продавам е,че са ми на сърце едни други фарове и трябва лев за тях !
Причината да ги продавам е,че са ми на сърце едни други фарове и трябва лев за тях !