Здравейте,
Някой може ли да каже къде да намеря AUX входа на моя Golf V? Имам оригинален медия плеър и радио на VW с touchscreen. Има опция за активиране на AUX, но не мога да намеря такава букса (ако въобще има такава).
И още. Аудио системата работи само на контакт за запалване, но не и на пред-контакт. Това е много изнервящо.
Някой може ли да помогне с инфо?
Не можах да намеря нищо по темата с търсачката.

Къде може да е AUX входа на Golf V?
- xtoni
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Къде може да е AUX входа на Golf V?
Първо уточни кой модел са ти монтирали на голфа с тъчскрийн rcd510? Ако е такъв или подобен модел с производство след 2010г са ти пуснали плюс само когато си на контакт да работи, понеже при голф5 до 2007г съществува неправилна комуникация между модул Can Gateway и радио! За да работи правилно се сменя модула и проблема се решава и без контакт да работи! За aux ще коментирам след уточнение с кой модел плеър си?
Благодаря за отговора колега. Ще се опитам да разбера модела на системата, макар че не знам точно откъде. Книжката е на италиански (класика), но ще се разровя.
Този модул Can Gateway къде може да се смени? Въобще може ли някой да препоръча читав сервиз за София за тези неща?
Абсолютен новобранец съм за тази марка и нямам никаква информация за сервизи и части.
Предварително благодаря.
Този модул Can Gateway къде може да се смени? Въобще може ли някой да препоръча читав сервиз за София за тези неща?
Абсолютен новобранец съм за тази марка и нямам никаква информация за сервизи и части.
Предварително благодаря.
-
- Серпентина с турболатор
- Автомобил: VW Golf IV GTI
- Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp
Оригинално е в жабката или в подлакътника.
Проверих много прилежно
жабката и подлакътника и не намерих нищо. Явно системата е слагана допълнително. В книжката има описание на стандартния модул за радио. Не намерих никъде модела на системата, която е монтирана в момента.

- xtoni
- Автомобил:
- Двигател:
И Can gateway имам и адаптация и монтаж демонтаж правя, аукс мога да ти сложа само че си ми далечко!
xtoni написа:И Can gateway имам и адаптация и монтаж демонтаж правя, аукс мога да ти сложа само че си ми далечко!
Благодаря колега. Точно това ми трябва, но наистина си ми далеко

Ще потърся решение тук в София, но ако не намеря, ще си направя една екскурзия до Хасково

-
- Серпентина с турболатор
- Автомобил: VW Golf IV GTI
- Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp
Колега, изкарай си сам аукс буксата, всеки с ваг-ком може да ти свърши останалото.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”