dlug написа:В този ред на мисли ти задаваш ли си въпроса какво ще стане ако се удариш с 140км/ч с колата?
Ами аз затова не карам с 140 км/ч с малки изключения (изпреварване и надолнище). Карам си със 100-115.
Според мен шанса да се нараниш при падане с 60 км/ч с велосипед е по-голям отколкото шанса да се нараниш с кола при излизане от пътя (челния удар е друга бира) със 120 км/ч. Все пак колата те пази до някаква степен, докато при велосипеда кожата и месата ти остават по асфалта.

Явно много скрити лимонки имаме наоколо. Поздрави на всички фенове на високите скорости.. 
Не знам вече какво да правя.. май ще правя безкамерни то друго какво му остава на човек освен да пробва и тази глупост.
Спирам, гледам междинното обтяжно колелце го няма. Викам си, леле какво стана, сега трябва да ходя до сервиза и да се разправям с гаранции, пък той е на другия край на София. Ама се върнах 20 м. назад, намерих си и колелцето, и втулките, и болта. Оказа се, че болта се е развил и колелцето изхвърчало. Най-неприятното в тая история беше, че трябваше да се връщам 2-3 км до вкъщи с бутане, щото нямах необходимия шестограм. Отидох, смазах, сглобих, измих се като бял човек и сега всичко си е наред.

от 2011 започнах да карам яко из област Кърджали.2012 му сложих километраж на байка и вече е на близо 2000 км