Колеги, помагайте с някакви отзиви. Особенно ще съм благодарен на тези от вас, които са със спортно окачване и са имали проблем с тампоните.
Издирих една фирма powerflex, които произвеждат полиуретанови тампони, които били вечни, но не правят за макферсоните на Г2.
После видях, че и FK продават тампони, предполагам, че са подсилени, но чакам колегата Gas да проучи въпроса, за какво става дума.
Чувам добри думи за Лемфьордер (дано го пиша правилно) и Боге, но най-добре да кажете вие какво сте карали и дали сте доволни.
Благодаря предварително.
Препоръчайте тампони за McFerson на Голф2, подсилени
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
4oroi4o написа:Има някакви български тампони който били от много яка гума! Един приятел има голф2 рязан на баничарка която е много експлоатирана с товари и каза, че кара с въпросните тампони вече 3г. и половина.
Е то и аз съм чувал че в Русе в някакъв цех правели много яки тампони от много яка гума ама....
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Препоръчайте тампони за McFerson на Голф2, подсилени
musura написа:Колеги, помагайте с някакви отзиви. Особенно ще съм благодарен на тези от вас, които са със спортно окачване и са имали проблем с тампоните.
Издирих една фирма powerflex, които произвеждат полиуретанови тампони, които били вечни, но не правят за макферсоните на Г2.
После видях, че и FK продават тампони, предполагам, че са подсилени, но чакам колегата Gas да проучи въпроса, за какво става дума.
Чувам добри думи за Лемфьордер (дано го пиша правилно) и Боге, но най-добре да кажете вие какво сте карали и дали сте доволни.
Благодаря предварително.
Слагай Лемфьордер

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”