Проект "OLD SCHOOL"
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
musura написа:Rabbit_TDI написа:Ако искаш да правиш компютърния събрат на Г2 ГТИ КР мисля че трябва да потърсиш Ксеон-а на Пентиум1
Абе 90-та година вилнееха 286 и 386 бреPentiumPro е набор на Голф3
Нямах предвид по години
- DrugiaBliznak
- Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
- Двигател: 450bhp
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
DrugiaBliznak написа:ти остай...ми аз имах Cyrax процесор на 200 MHz и го продадох...и ми се струва евтино го дадох а процесора е антика и доста "ялов"...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз имах такъв-нема такова куцо нещо
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Уффффф, колега, къде си нямаше работа да пускаш тая тема, направо ме Оцели по мазола...
Та един С-Бластер fullsize ISA имаш от мене, ако ти е мерак, ама ше тряа да изчакаш да се прибера до БГ.
Освен това мога да ти предложа една камара стар РАМ, ама толкоз стар, че дори не го знам как се казва, мога да го снимам, на 10-15 години е със сигурност.
Освен това мога да предложа извратени неща като ИСДН карти на ИСА слот, оптични мрежови с RJ 45 порт комбо, или мнооого старо дъно с некъФ дх..абе не знам, ще взема да направя некоя снимка, докато не съм разчистил.
А, имам и хардове по 2 ГБ
, ако ти трябват, адд-ин карта за ПС2 порт и други такива глупости...
Ще пусна снимки, че така няма изброяване...Графична няква култова също мое да изкочи...
Та един С-Бластер fullsize ISA имаш от мене, ако ти е мерак, ама ше тряа да изчакаш да се прибера до БГ.
Освен това мога да ти предложа една камара стар РАМ, ама толкоз стар, че дори не го знам как се казва, мога да го снимам, на 10-15 години е със сигурност.
Освен това мога да предложа извратени неща като ИСДН карти на ИСА слот, оптични мрежови с RJ 45 порт комбо, или мнооого старо дъно с некъФ дх..абе не знам, ще взема да направя некоя снимка, докато не съм разчистил.
А, имам и хардове по 2 ГБ
Ще пусна снимки, че така няма изброяване...Графична няква култова също мое да изкочи...
- hristian37
- Автомобил: Голф 6 ТДИ
- Двигател:
- Контакти:
- hristian37
- Автомобил: Голф 6 ТДИ
- Двигател:
- Контакти:
- Plamen_RI
- Автомобил:
- Двигател:
Бравус колега, с теб сме
у нас се размяташе една Ванта, ама май бързичка ще ти е, ако мислиш че ще ти стане, пиши.
Копчето Турбо - в никакъв случай без него, то си е направо като НОС
Аз лично много се кефя на оригинални кутии, обикновенно на IBM или Compaq - като автомат калашников са - сглабяш и разглабяш без инструменти, ама по фирмите вече се изучиха и не щат да ми продадат само кутия
Копчето Турбо - в никакъв случай без него, то си е направо като НОС
Аз лично много се кефя на оригинални кутии, обикновенно на IBM или Compaq - като автомат калашников са - сглабяш и разглабяш без инструменти, ама по фирмите вече се изучиха и не щат да ми продадат само кутия
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”