интересуват ме размерите на предните и задните пружини в свалено състояние
височина, дебелина, брой навивки
пружини за пасат B35i
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Извинявам се предварително на колегата popeye че в мнението ми няма да има нужните числа. Опитвал ли си в магазините за части, където имат каталози, да попиташ, дали няма да я има исканата от теб информация ? Според моето скромно мнение също е важна твърдостта на пружината /това, което се изразява с някакъв цветен код/ - иначе в свободно състояние пружините могат да са еднакво дълги, с еднакъв брой навивки. Също доколкото знам има доста видове пружини за B35i.
Дано съм успял да ти помогна и да те насоча.
Успех !
Успех !
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
gr_kanev написа:Извинявам се предварително на колегата popeye че в мнението ми няма да има нужните числа. Опитвал ли си в магазините за части, където имат каталози, да попиташ, дали няма да я има исканата от теб информация ? Според моето скромно мнение също е важна твърдостта на пружината /това, което се изразява с някакъв цветен код/ - иначе в свободно състояние пружините могат да са еднакво дълги, с еднакъв брой навивки. Също доколкото знам има доста видове пружини за B35i.
Успех !
Точно това и аз имах предвид в отговора си, освен това в двата края на пружините където лежат в тялото диаметъра е различен в зависимост от год. на производство нищо че дължината и броя навивки са еднакви. Точно по тази причина брах ядове и се връщах два пъти да ги сменям като купувах 2ра употр. от морга на времето.