Пак за Стъклата
- wrcv
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пак за Стъклата
Здравейте колеги, интересува ме, ако може да ми дадете тел. на фирма която възстановява стъкла. Става въпрос за София. Благодаря ви. 

- Brani VW QUANTUM
- Автомобил:
- Двигател:
Преди година ми залепиха една пукнатина на предното стъкло. Пукнатината беше от удар с голям камък...Децата пред блока се целили с камъни...
Трябваше задължително да го залепя, тък като можеше да обхване цялото стъкло след време. Залепи ми го един човек (преди 5 години бях при него), който е практикувал в САЩ и от нкл години се занимава само с това.
Намира се в Симеоново. Като се тръгне от Черни връх посока Драгалевци. Той ще ти обясни по точно. Само се надявам телефонът да си е същия. Наминах и преди година, поне човекът със сигурност си беше същия:lol:
GSM: 0888 219 197
Дори и за името му вмомента не се сещам:(
Мога да кажа, че много качествено работи

Трябваше задължително да го залепя, тък като можеше да обхване цялото стъкло след време. Залепи ми го един човек (преди 5 години бях при него), който е практикувал в САЩ и от нкл години се занимава само с това.
Намира се в Симеоново. Като се тръгне от Черни връх посока Драгалевци. Той ще ти обясни по точно. Само се надявам телефонът да си е същия. Наминах и преди година, поне човекът със сигурност си беше същия:lol:
GSM: 0888 219 197
Дори и за името му вмомента не се сещам:(
Мога да кажа, че много качествено работи
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”